Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 24 Feb 2018, 21:52
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
xenialpup_7.5-uefi
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [7 Posts]  
Author Message
gilloraymondo

Joined: 03 Dec 2011
Posts: 319

PostPosted: Sat 06 Jan 2018, 10:07    Post subject:  xenialpup_7.5-uefi  

Hi

In the menu, the "default applications chooser" does not work.

Is it posible to do something ?

Thank you
Back to top
View user's profile Send private message 
ally


Joined: 19 May 2012
Posts: 1740
Location: lincoln, uk

PostPosted: Sat 06 Jan 2018, 10:10    Post subject:  

more details please

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
gilloraymondo

Joined: 03 Dec 2011
Posts: 319

PostPosted: Sat 06 Jan 2018, 11:55    Post subject:  

Hi,

In the menu, I clic on it and nothing appear....just like I did nothing
Back to top
View user's profile Send private message 
ally


Joined: 19 May 2012
Posts: 1740
Location: lincoln, uk

PostPosted: Sat 06 Jan 2018, 12:58    Post subject:  

it works fine on my build, may be a faulty download

frugal install? download the iso again, click to expand and copy the contents over the originals

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1453

PostPosted: Sat 06 Jan 2018, 13:53    Post subject:  

I think it uses puppyapps as default applications chooser? Maybe try typing puppyapps in console and see what happens. Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 10069
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Sat 06 Jan 2018, 18:21    Post subject:  

Are you clicking on menu>Setup>PuppyApps Default Applications Chooser?

That should be the one that works.

That "default applications chooser" needs to be deleted from the menu, but it got missed in the build of Xenialpup 7.5. 32bit version.

_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
gilloraymondo

Joined: 03 Dec 2011
Posts: 319

PostPosted: Mon 08 Jan 2018, 12:38    Post subject:  

Hello

OK bigpup. You are wrigth !

Thank you
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [7 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0322s ][ Queries: 12 (0.0037s) ][ GZIP on ]