Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Nov 2017, 05:54
All times are UTC - 4
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
woof-CE needs you
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 79 of 81 [1203 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 77, 78, 79, 80, 81 Next
Author Message
upnorth


Joined: 11 Jan 2010
Posts: 269
Location: Wisconsin UTC-6 (-5 DST)

PostPosted: Sun 12 Nov 2017, 12:35    Post subject:  

First 2 versions ran fine, this version no problems either. Performance is great with web video news sites, etc. Basically ethernet, wired to wrt54g running openwrt, client mode wireless.

Code:

System:    Host: puppypc25462 Kernel: 4.9.61 i686 bits: 32 gcc: 6.3.0 Desktop: JWM 2.3.7
           Distro: Dpup Stretch 7.0.0a2
Machine:   Device: desktop System: Dell product: OptiPlex 580 serial: <filter>
           Mobo: Dell model: 039VR8 v: A01 serial: <filter> BIOS: Dell v: A08 date: 12/04/2012
CPU:       Dual core AMD Phenom II X2 B55 (-MCP-) arch: K10 rev.3 cache: 1024 KB
           flags: (lm nx pae sse sse2 sse3 sse4a svm) bmips: 12000
           clock speeds: max: 3000 MHz 1: 1500 MHz 2: 1500 MHz
Graphics:  Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RS880 [Radeon HD 4200] bus-ID: 01:05.0
           Display Server: X.Org 1.19.2 drivers: ati,radeon (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
           Resolution: 1920x1080@60.00hz
           OpenGL: renderer: Gallium 0.4 on AMD RS880 (DRM 2.49.0 / 4.9.61, LLVM 3.9.1)
           version: 3.3 Mesa 13.0.6 Direct Render: Yes
Audio:     Card Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA)
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:14.2
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.9.61
Network:   Card: Broadcom Limited NetXtreme BCM5761 Gigabit Ethernet PCIe
           driver: tg3 v: 3.137 bus-ID: 02:00.0
           IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 250.0GB (13.3% used)
           ID-1: /dev/sda model: ST3250318AS size: 250.0GB
Partition: ID-1: swap-1 size: 8.05GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda5
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 29.8C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 168 Uptime: 37 min Memory: 228.5/3782.2MB Init: SysVinit runlevel: 5 Gcc sys: N/A
           Client: Unknown : busybox inxi: 2.3.40


This is running frugal in folder on debian 9x system. Installed by:
7z x stretch-7.0.0a2-k4.9.61-10Nov2017.iso to extract files.
Then added script to /etc/grub.d for grub 2 boot, update-grub.
I was a little rusty on those boot parameters, but I think the psubdir= did the trick.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
radky

Joined: 02 May 2010
Posts: 746

PostPosted: Mon 13 Nov 2017, 00:04    Post subject:  

@upnorth,

Thanks for testing.

Your feedback is very much appreciated!

_________________
PupMates
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3267
Location: Ontario Canada

PostPosted: Mon 13 Nov 2017, 06:35    Post subject:  

I installed to a 32gb flash drive for use on my Acer desktop:

# inxi -Fxxw
System: Host: puppypc13833 Kernel: 4.9.61 i686 (32 bit gcc: 6.3.0) Desktop: JWM 2.3.7 dm: N/A
Distro: Dpup Stretch 7.0.0a2
Machine: Device: desktop System: ACER product: Aspire M5620 v: R01-A4 serial: PTS860X0348050CF642700
Mobo: ACER model: G33T-AM v: 1.0 serial: 00000000 BIOS: American Megatrends v: R01-A4 date: 12/19/2007
CPU: Quad core Intel Core2 Quad Q6600 (-MCP-) cache: 4096 KB
flags: (lm nx pae sse sse2 sse3 ssse3 vmx) bmips: 19150
clock speeds: min/max: 1603/2403 MHz 1: 1603 MHz 2: 1870 MHz 3: 1603 MHz 4: 1870 MHz
Graphics: Card: NVIDIA GF108 [GeForce GT 430] bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 10de:0de1
Display Server: X.org 1.19.2 driver: nvidia tty size: 135x26 Advanced Data: N/A for root
Audio: Card-1 NVIDIA GF108 High Definition Audio Controller
driver: snd_hda_intel bus-ID: 01:00.1 chip-ID: 10de:0bea
Card-2 Intel 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller
driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0 chip-ID: 8086:293e
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.9.61
Network: Card: Intel 82566DC-2 Gigabit Network Connection
driver: e1000e v: 3.2.6-k port: cc00 bus-ID: 00:19.0 chip-ID: 8086:294c
IF: eth0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 00:1e:90:0d:6c:23
Drives: HDD Total Size: 563.5GB (0.3% used)
ID-1: /dev/sda model: ST3500830AS size: 500.1GB serial: N/A
ID-2: /dev/sdb model: STORAGE_DEVICE size: 31.9GB serial: N/A
ID-3: /dev/sdc model: DataTraveler_3.0 size: 31.5GB serial: N/A
RAID: System: supported: linear raid0 raid1 raid10 raid6 raid5 raid4
No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Unused Devices: none
Sensors: None detected - is lm-sensors installed and configured?
Weather: Conditions: 34 F (1 C) - light rain Wind: From the NNE at 2 MPH Humidity: 93%
Pressure: 30.37 in (1028 mb) Time: November 13, 5:24 AM EST (America/Toronto)
Info: Processes: 192 Uptime: 11 min Memory: 170.5/8096.6MB Init: SysVinit v: N/A runlevel: 5 Gcc sys: 6.3.0
Client: Shell (bash 4.4.121 running in lxterminal) inxi: 2.3.8
#

I installed some applications with PPM.
Installed the proprietary nvidia driver.

I haven't done much testing yet but looking good so far.

Thanks.

Edit: Haven't had any problems after adding stuff and using for a few hours,PeasyGlue is cool Smile
screenshot3.jpg
 Description   
 Filesize   83.75 KB
 Viewed   626 Time(s)

screenshot3.jpg

screenshot2.jpg
 Description   
 Filesize   53.35 KB
 Viewed   629 Time(s)

screenshot2.jpg

screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   19.52 KB
 Viewed   770 Time(s)

screenshot.jpg


Last edited by Billtoo on Tue 14 Nov 2017, 08:16; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
don570


Joined: 10 Mar 2010
Posts: 4757
Location: Ontario

PostPosted: Mon 13 Nov 2017, 20:55    Post subject:  

I did a frugal install on old IBM server with intel graphics chip
and it booted up without needing any fiddling.

Very nice.

One strange thing I noticed , when I install pho 32bit
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=974223#974223

I could only create a captions file by typing in terminal

Code:
pho -k *.jpg

___________________________________
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3267
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 15 Nov 2017, 03:49    Post subject:  

I installed to a usb-3.0 SSD for use on my Macmini:

Computer
Processor 4x Intel(R) Core(TM) i5-3210M CPU @ 2.50GHz
Memory 16497MB (280MB used)
Machine Type Physical machine
Operating System Puppy Linux
User Name root (root)
Date/Time Wed 15 Nov 2017 02:23:34 AM EST
Display
Resolution 3840x1080 pixels
OpenGL Renderer Mesa DRI Intel(R) Ivybridge Mobile x86/MMX/SSE2
X11 Vendor The X.Org Foundation
Audio Devices
Audio Adapter HDA-Intel - HDA Intel PCH
Audio Adapter PC-Speaker - pcsp
Input Devices
Power Button
Sleep Button
Power Button
Apple, Inc. IR Receiver
Logitech USB Optical Mouse
Apple Inc. Apple Keyboard
Apple Inc. Apple Keyboard
Logitech M310
Logitech K520
Video Bus
HDA Intel PCH Line
HDA Intel PCH Headphone
HDA Intel PCH SPDIF In
HDA Intel PCH HDMI/DP,pcm:3
HDA Intel PCH HDMI/DP,pcm:7
HDA Intel PCH HDMI/DP,pcm:8
PC Speaker
Printers (CUPS)
CUPS-PDF Default
SCSI Disks
ATA APPLE HDD HTS545
HL-DT-ST DVDRW GX40N
Monster Overdrive 3.0

I installed applications with PPM.

Had a problem when using the CPU Frequency Scaling Tool, it was set to
performance and couldn't be changed.
I added "intel_pstate=disable" to the kernel line of the menu.lst file
and that fixed it:
kernel /stretch-700a2-n10/vmlinuz intel_pstate=disable psubdir=stretch-700a2-n10 pmedia=usbflash pfix=fsck

Another problem with retrovol, I used the alsa sound wizard and chose
to use the speaker in one of the monitors, I can adust the sound level
in vlc,smplayer,and kodi but volume control in the tray won't budge.

Streaming video is very good.

# uname -ra
Linux puppypc14129 4.9.61 #1 SMP Wed Nov 8 08:40:48 EST 2017 i686 GNU/Linux
#

Thanks.
screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   61.59 KB
 Viewed   581 Time(s)

screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
belham2

Joined: 15 Aug 2016
Posts: 1306

PostPosted: Wed 15 Nov 2017, 08:10    Post subject:  

Hi Radky,

I was using the previous stretch you'd put up week before last, and honestly found zero problems with it. I mean, for my purposes, I couldn't find one single thing I had to fix and/or correct. That is rare with pup releases, at least what I've come across. I think your DE skills shine through on your pup, as things are very polished, look gorgeous, and a person isn't dealing with what should be fixed headaches before releasing (links, .desktop files, icons missing from menu, etc, etc).

A few days ago, I downloaded stretch-7.0.0a2-k4.1.46-10Nov2017.iso, and have been running it----and I don't know how to say or give any other high praise except for this: it's sublime Wink

Thank you very much.

I even finally decided to delete my montrousity of Dpup-Stretch-700a1 that I put together back in February/March with your Fbox 3.0 (or was it 4.0?) DE as default in it. Your creation here is soooo much nicer. And with Firefox 32 (I installed it in /opt FF 52.4.1) now supporting Netflix and making it braindead easy (like Chrome) to enjoy Netflix anywhere, it just put the icing on the cake.


This pup is a definite long-term keeper. Very Happy
Screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   90.38 KB
 Viewed   532 Time(s)

Screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
radky

Joined: 02 May 2010
Posts: 746

PostPosted: Wed 15 Nov 2017, 14:42    Post subject:  

don570 wrote:
Quote:
I did a frugal install on old IBM server with intel graphics chip
and it booted up without needing any fiddling.

Thanks for the report don570. At the moment, I'm not familiar with your pho app but it looks promising.

belham2 wrote:
Quote:
This pup is a definite long-term keeper.

Thank you belham2 for testing this alpha-3 release. Your kind comments are certainly appreciated.

In a few days this distro will move to beta status in a separate forum thread.

Billtoo wrote:
Quote:
Had a problem when using the CPU Frequency Scaling Tool, it was set to
performance and couldn't be changed.
I added "intel_pstate=disable" to the kernel line of the menu.lst file
and that fixed it:
kernel /stretch-700a2-n10/vmlinuz intel_pstate=disable psubdir=stretch-700a2-n10 pmedia=usbflash pfix=fsck

Thanks for the reminder Bill. It seems the kernel devs recommend using intel_pstate for recent intel chips, but there are reports this scaling driver does not function correctly in some scenarios. In problematic cases like yours, adding "intel_pstate=disable" to the kernel line of menu.lst will allow the selection of a different scaling driver.

Billtoo wrote:
Quote:
Another problem with retrovol, I used the alsa sound wizard and chose
to use the speaker in one of the monitors, I can adjust the sound level
in vlc,smplayer,and kodi but volume control in the tray won't budge.

Retrovol works well for most users, but there are reports of incompatibility with some Pup installs, or even crashing with segmentation faults. I don't have a mac (or Macmini) for testing, but maybe you could test the attached retrovol binary compiled in Dpup Stretch from the most recent sources of 01micko's fork of retrovol.

Edit: attachment removed

Thanks

_________________
PupMates

Last edited by radky on Wed 15 Nov 2017, 15:42; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3267
Location: Ontario Canada

PostPosted: Wed 15 Nov 2017, 15:29    Post subject:  

radky wrote:


Billtoo wrote:
Quote:
Another problem with retrovol, I used the alsa sound wizard and chose
to use the speaker in one of the monitors, I can adjust the sound level
in vlc,smplayer,and kodi but volume control in the tray won't budge.

Retrovol works well for most users, but there are reports of incompatibility with some Pup installs, or even crashing with segmentation faults. I don't have a mac (or Macmini) for testing, but maybe you could test the attached retrovol binary compiled in Dpup Stretch from the most recent sources of 01micko's fork of retrovol. Just remove the false gz extension.

Make a backup of your current retrovol binary, then place this testing version in /us/bin and restart X server.

Thanks

I renamed the retrovol.gz and changed the permissions, put it in
/usr/bin and rebooted, tried to configure retrovol but no change, I see
a flash but no message so retrovol may be segfaulting I guess.

I have changed from the monitor speaker to plugging external 2.1
speakers into the headphone jack on the Macmini and running the sound
wizard again.
Retrovol disappeared altogether from the tray but I have sound where I
should, palemoon,kodi,vlc,smplayer. The volume control for the speakers
is within reach and the sound is better than the monitor speaker so I'm
happy,enjoying Oldieradio Florida from kodi atm Smile

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message 
roadkill13

Joined: 10 Aug 2011
Posts: 110
Location: United States

PostPosted: Wed 15 Nov 2017, 15:39    Post subject:  

Installed latest alpha to my little EEE PC 901.

Quote:
# inxi -Fxxw
System: Host: puppypc19223 Kernel: 4.1.46 i686 bits: 32 gcc: 6.3.0
Desktop: JWM 2.3.7 dm: N/A Distro: Dpup Stretch 7.0.0a2
Machine: Device: laptop System: ASUSTeK product: 901 v: x.x serial: EeePC-1234567890
Mobo: ASUSTeK model: 901 v: x.xx serial: EeePC-0123456789
BIOS: American Megatrends v: 2103 date: 06/11/2009
Chassis: ASUSTek type: 10 v: x.x serial: 0x00000000
Battery BAT0: charge: 42.2 Wh 100.0% condition: 42.2/48.4 Wh (87%)
volts: 8.3/8.4
model: ASUS 901 serial: N/A status: Full
CPU: Single core Intel Atom N270 (-HT-)
arch: Bonnell rev.2 cache: 512 KB
flags: (nx pae sse sse2 sse3 ssse3) bmips: 3201
clock speeds: min/max: 199/1600 MHz 1: 1599 MHz 2: 1599 MHz
Graphics: Card: Intel Mobile 945GSE Express Integrated Graphics Controller
bus-ID: 00:02.0 chip-ID: 8086:27ae
Display Server: X.Org 1.19.2
drivers: intel (unloaded: modesetting,fbdev,vesa)
Resolution: 1024x600@60.00hz
OpenGL: renderer: Mesa DRI Intel 945GME x86/MMX/SSE2
version: 2.1 Mesa 13.0.6 Direct Render: Yes
Audio: Card Intel NM10/ICH7 Family High Def. Audio Controller
driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0 chip-ID: 8086:27d8
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.1.46
Network: Card: Ralink RT2790 Wireless 802.11n 1T/2R PCIe
driver: rt2800pci v: 2.3.0 bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 1814:0781
IF: wlan0 state: up mac: 00:15:af:e6:83:46
Drives: HDD Total Size: 12.1GB (7.3% used)
ID-1: /dev/sda model: ASUS size: 4.0GB serial: N/A
ID-2: /dev/sdb model: ASUS size: 8.1GB serial: N/A
RAID: System: supported: linear raid0 raid1 raid10 raid6 raid5 raid4
No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Unused Devices: none
Sensors: None detected - is lm-sensors installed and configured?
Weather: Conditions: 70 F (21 C) - Clear Wind: Calm Humidity: 35%
Pressure: 30.01 in (1016 mb) Time: November 15, 11:26 AM PST (America/Los_Angeles)
Info: Processes: 114 Uptime: 10 min Memory: 159.1/2005.9MB
Init: SysVinit v: N/A runlevel: 5 Gcc sys: 6.3.0
Client: Shell (bash 4.4.121 running in lxterminal) inxi: 2.3.40


I have been giving this a bit of a workout this morning. So far everything is working just fine for me. I am posting from it now.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3267
Location: Ontario Canada

PostPosted: Thu 16 Nov 2017, 07:30    Post subject:  

After seeing the report from @roadkill13 I thought there might be hope
for my eeepc 701 netbook:

# inxi -Fxxw
System: Host: puppypc14399 Kernel: 4.1.46 i686 (32 bit gcc: 6.3.0) Desktop: JWM 2.3.7 dm: N/A
Distro: Dpup Stretch 7.0.0a2
Machine: Device: laptop System: ASUSTeK product: 701 v: x.x serial: EeePC-1234567890
Mobo: ASUSTeK model: 701 v: x.xx serial: EeePC-0123456789
BIOS: American Megatrends v: 0703 date: 01/04/2008
Chassis: ASUSTek type: 10 v: x.x serial: 0x00000000
Battery BAT0: charge: 17.6 Wh 40.0% condition: 44.0/44.0 Wh (100%) volts: 7.5/8.4
model: ASUS 701 serial: N/A status: Charging
CPU: Single core Intel Celeron M (-UP-) cache: 512 KB
flags: (nx pae sse sse2) bmips: 1260 speed/min/max: 900/112/900 MHz
Graphics: Card: Intel Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller bus-ID: 00:02.0 chip-ID: 8086:2592
Display Server: X.org 1.19.2 driver: intel tty size: 111x46 Advanced Data: N/A for root
Audio: Card Intel 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) High Definition Audio Controller
driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0 chip-ID: 8086:2668
Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.1.46
Network: Card-1: Qualcomm Atheros AR242x / AR542x Wireless Network Adapter (PCI-Express)
driver: ath5k bus-ID: 01:00.0 chip-ID: 168c:001c
IF: wlan0 state: down mac: 00:15:af:67:7b:03
Card-2: Qualcomm Atheros Attansic L2 Fast Ethernet
driver: atl2 v: 2.2.3 bus-ID: 03:00.0 chip-ID: 1969:2048
IF: eth0 state: up speed: 100 Mbps duplex: full mac: 00:1e:8c:5d:2b:60
Drives: HDD Total Size: 36.1GB (6.4% used)
ID-1: /dev/sda model: SILICONMOTION_SM size: 4.0GB serial: N/A
ID-2: /dev/sdb model: STORAGE_DEVICE size: 32.1GB serial: N/A
Partition: ID-1: swap-1 size: 0.54GB used: 0.07GB (12%) fs: swap dev: /dev/sda2
ID-2: swap-2 size: 1.07GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sdb2
RAID: System: supported: linear raid0 raid1 raid10 raid6 raid5 raid4
No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Unused Devices: none
Sensors: None detected - is lm-sensors installed and configured?
Weather: Conditions: 48 F (9 C) - Overcast Wind: From the SW at 21 MPH Gusting to 31 MPH Humidity: 87%
Pressure: 29.62 in (1003 mb) Time: November 16, 5:54 AM EST (America/Toronto)
Info: Processes: 115 Uptime: 26 min Memory: 64.0/485.2MB
Init: SysVinit v: N/A runlevel: 5 Gcc sys: 6.3.0
Client: Shell (bash 4.4.121 running in lxterminal) inxi: 2.3.8
#

I installed to a 32gb SDHC card, added gkrellm and inxi with PPM.
Have connected a monitor and wireless mouse + keyboard.
Palemoon runs but it's hard work for this pc, will give links a try.
Should be able to browse with links while listening to music with
Deadbeef or pmusic.
TAS makes the CPU spike when taking a screenshot.
screenshot.jpg
 Description   
 Filesize   52.54 KB
 Viewed   359 Time(s)

screenshot.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
radky

Joined: 02 May 2010
Posts: 746

PostPosted: Thu 16 Nov 2017, 23:05    Post subject:  

roadkill13 wrote:
Quote:
Installed latest alpha to my little EEE PC 901.

Billtoo wrote:
Quote:
After seeing the report from @roadkill13 I thought there might be hope
for my eeepc 701 netbook.

It seems Dpup is netbook compatible. Smile

Thanks for testing on the ASUSTeK Eee PC.

_________________
PupMates
Back to top
View user's profile Send private message 
Billtoo


Joined: 07 Apr 2009
Posts: 3267
Location: Ontario Canada

PostPosted: Fri 17 Nov 2017, 13:15    Post subject:  

Pale Moon updated this morning.
pmupdate.jpg
 Description   
 Filesize   82.25 KB
 Viewed   222 Time(s)

pmupdate.jpg

Back to top
View user's profile Send private message 
hamoudoudou


Joined: 24 Jul 2014
Posts: 187
Location: rabat

PostPosted: Sat 18 Nov 2017, 07:10    Post subject: Why not a topic about Dpup Stretch ?
Subject description: Is Dpup-Stretch only For training ?
 

Why not a topic about Dpup Stretch ? Information is lost here, title 'Woof-CE needs you'
Is Dpup-Stretch only For training or for Public release ? Who is the Project leader ?
One version as Public would not stop development, as Xenial does not prevent developers going on zesty, artful, Bionic..
We cannot keep ten flavours, even if satisfied. One has to be elected.
We could choose Puppy or Debian Dog to install in schools in Marroco, so you can understand people will not change everyday the version. And we will need somebody to help.
Of course computing is a little part of the project, but not a tiny one.
Back to top
View user's profile Send private message 
Sailor Enceladus

Joined: 22 Feb 2016
Posts: 1291

PostPosted: Sat 18 Nov 2017, 10:46    Post subject: Re: Why not a topic about Dpup Stretch ?
Subject description: Is Dpup-Stretch only For training ?
 

hamoudoudou wrote:
Why not a topic about Dpup Stretch ? Information is lost here, title 'Woof-CE needs you'
Is Dpup-Stretch only For training or for Public release ? Who is the Project leader ?
One version as Public would not stop development, as Xenial does not prevent developers going on zesty, artful, Bionic..
We cannot keep ten flavours, even if satisfied. One has to be elected.
We could choose Puppy or Debian Dog to install in schools in Marroco, so you can understand people will not change everyday the version. And we will need somebody to help.
Of course computing is a little part of the project, but not a tiny one.

I kind of agree, the iso has enough fixes and enhancements that are not in woof-CE that it could be considered a derivitive, either way it's great to see radky improving Stretch. Maybe when it goes to beta and it's own thread it can be added to the official page eventually too: http://puppylinux.com/download.html

The replacement volume icon on taskbar in radky's newest iso is still acting strange for me, I think the one in the original Stretch / Puduan in woof-CE works for me though, maybe the problem Billtoo and I are having with this one is hardware specific?
Back to top
View user's profile Send private message 
belham2

Joined: 15 Aug 2016
Posts: 1306

PostPosted: Sat 18 Nov 2017, 12:36    Post subject: Re: Why not a topic about Dpup Stretch ?
Subject description: Is Dpup-Stretch only For training ?
 

Sailor Enceladus wrote:
hamoudoudou wrote:
Why not a topic about Dpup Stretch ? Information is lost here, title 'Woof-CE needs you'
Is Dpup-Stretch only For training or for Public release ? Who is the Project leader ?
One version as Public would not stop development, as Xenial does not prevent developers going on zesty, artful, Bionic..
We cannot keep ten flavours, even if satisfied. One has to be elected.
We could choose Puppy or Debian Dog to install in schools in Marroco, so you can understand people will not change everyday the version. And we will need somebody to help.
Of course computing is a little part of the project, but not a tiny one.

I kind of agree, the iso has enough fixes and enhancements that are not in woof-CE that it could be considered a derivitive, either way it's great to see radky improving Stretch. Maybe when it goes to beta and it's own thread it can be added to the official page eventually too: http://puppylinux.com/download.html

The replacement volume icon on taskbar in radky's newest iso is still acting strange for me, I think the one in the original Stretch / Puduan in woof-CE works for me though, maybe the problem Billtoo and I are having with this one is hardware specific?



Well, if Billtoo and you would use proper "puppy hardware", i.e. minimum 8-10 year old stuff that creaks, groans and sometimes decides to take a day off, and not all that new fangled stuff, then the volume icon would work! Laughing Wink

P.S. Volume icon has been always working great on my Luddite machines here.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 79 of 81 [1203 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 77, 78, 79, 80, 81 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1222s ][ Queries: 15 (0.0271s) ][ GZIP on ]