Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 28 Jul 2014, 06:44
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
Install opera 8.02 in 1.0.4 bare bones
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
PeterSieg

Joined: 04 May 2005
Posts: 361
Location: Germany, 37603

PostPosted: Sun 14 Aug 2005, 08:00    Post subject:  Install opera 8.02 in 1.0.4 bare bones  

Hi. Just want to let you know my experiences...
I today ran 1.0.4 bb from live-cd. In my setup, I just use a usb stick for pup001 to save settings etc. no hdd.

I tryied to install opera 7.54 from Puppy packages site. Gave segmentation fault?
(In 1.0.3 bb it works out of the box..? probably missing/wrong libs?)
Then tryied firefox.. didn`t showed up in selection, so manual download to /root and installed as alien package..
Told me about some missing libs... also gave segmentation fault Sad

The went with dillo to www.opera.com.
Downloaded opera 8.0.2 (other os, tar.gz format!!) to /root.
PupGet will not work here, opera has its own installer!
open a rxvt terminal. you should be already in /root (pwd; cd /root)
tar zxvf opera*
cd opera*
./install.sh
answer all questions with y.
./opera should now start opera 8.02
if you want a desktop link, open rox cd to /usr/bin and drag opera icon to desktop...

PS

_________________
Have fun Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
PeterSieg

Joined: 04 May 2005
Posts: 361
Location: Germany, 37603

PostPosted: Sun 14 Aug 2005, 08:37    Post subject: Always reboot before posting  

You should never post before reboot Smile
didn't work after reboot? Probably some files are not saved etc.
changed install prfix dir to /root.
opera then complains about plugin dir.. but I don't use that.. so okay for me Smile
This worked also after reboot.

PS

_________________
Have fun Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0482s ][ Queries: 12 (0.0130s) ][ GZIP on ]