Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 30 Sep 2014, 06:26
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Printers
How to use HP C4380 in Lucid 528?
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
alloydog

Joined: 03 Mar 2014
Posts: 6

PostPosted: Thu 06 Mar 2014, 04:42    Post subject:    

First off, I'm not 100% sure which version of Puppy I am running Embarassed
I decided to resurrect an old Sony Vaio (1GHz Athalon 512 MB RAM) just for use when the kiddies have knicked my main laptop. I found a CD with just "Puppy Linux" written on it.

From the menu.lst file, I see it says "Lucid 528".

Anyway, following another thread in this forum, I installed HPLIP withthe following:

ibnetsnmp-15
hpliplite-3.9.8

I installed my C4380. Everything seemed OK, until I ran a test page print.
Every comes out garbage: Wel, to me it's garbage, though it probably means something to a little piece of software somewhere.

The page starts off:

%PDF-1.3
%1234
% This file was generated by... and so on.

Any ideas?

regards

Rob
Back to top
View user's profile Send private message 
lluamco

Joined: 16 Mar 2007
Posts: 207
Location: Banyoles, Spain

PostPosted: Thu 06 Mar 2014, 05:49    Post subject:  

You could try newer versions of hpliplite, suitable for lucid.
I'd suggest reading the first message of this thread http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=439468#439468
or, as alternative, this one http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=444080#444080
Back to top
View user's profile Send private message 
alloydog

Joined: 03 Mar 2014
Posts: 6

PostPosted: Fri 07 Mar 2014, 14:37    Post subject:    

Big thanks!

I installed a newer version 3.12.11, but every time I tried to print the test page, it said failed. I then read your post again, fully this time, and followed the first link. I copy/pasted the link creation bit and now the printer works fine.
Cool
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Printers
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0407s ][ Queries: 12 (0.0049s) ][ GZIP on ]