Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 21 Nov 2014, 08:38
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
lameSMBxplorer and gtkdialog Problem
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Author Message
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Mon 17 Dec 2012, 15:20    Post subject:  lameSMBxplorer and gtkdialog Problem
Subject description: I've managed to break my Puppy Installer and Pnethood UI :o(
 

Trying to find a faster way to mount the Samba share on my NAS drive than Pnethood, I installed
lameSMBxplorer-0.2.2b.pet
Then ran from Rox Terminal:
lameSMBqmount <servername> <sharename>
it gave the error:
Dependency: gtkdialog-0.7.20 required
Used the Puppy dependency checker but it found no problems with lameSMBxplorer
So I tried other versions:
lameSMBxplorer-0.2.1b.pet
lameSMBxplorer-0.1.8b.pet
They all gave the same error
So I installed
gtkdialog3-0.7.20-patched2-pup2.pet
Still no joy running lameSMBqmount but now I get the error:
gtkdialog3: symbol lookup error: gtkdialog3: undefined symbol: zcfree
When I run Pnethood
I presume the gtkdialog install broke the Pnethood UI. Unfortunately it also broke the UI for the Puppy package installer so I can't de-install anything.
I don’t want to wipe my Puppy install from the hard drive and reinstall from CD as I've added quite a few useful pets. Is there any way to repair it?
I'm using puppy-4.1.2-k2.6.25.16-seamonkey.iso based on lucid 5.2.8.
Brian
18/12/12 Update: I copied the Puppy master files back to my hard drive from the live CD and reinstalled the pets I need, so all's well except Pnethood still takes ages to probe my NAS drive.
Back to top
View user's profile Send private message 
darkcity


Joined: 23 May 2010
Posts: 2479
Location: near here

PostPosted: Thu 21 Feb 2013, 12:11    Post subject:  

Maybe this should be in the networking section not audio? Arrow
_________________
helping Wiki for help | IF SendSpace link = "dead" THEN PM me ("up file to http://meownplanet.net/")
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
brianh

Joined: 04 Aug 2009
Posts: 75

PostPosted: Sat 23 Feb 2013, 07:17    Post subject:  

Good idea! I've started a new thread there.
Brian
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [3 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0427s ][ Queries: 12 (0.0042s) ][ GZIP on ]