Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sun 23 Nov 2014, 07:26
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
sound
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Author Message
wetterau

Joined: 13 Jul 2005
Posts: 37

PostPosted: Sun 02 Dec 2012, 10:21    Post subject:  sound
Subject description: not working on T23 thinkpad, non-PAE firefox iso
 

tried alsamixer and retrovol, can't get sound

sound works fine with other puppies, Arch, and Slitaz
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11156
Location: Arizona USA

PostPosted: Sun 02 Dec 2012, 12:36    Post subject:  

I moved your original thread on this subject to the Audio section because I think it will get more attention there.

You still haven't told us which version of Puppy you're using. That's important.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [2 Posts]  
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0357s ][ Queries: 12 (0.0042s) ][ GZIP on ]