Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 01 Sep 2014, 20:36
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Lighthouse 64 5.15 Final
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 4 of 16 [239 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, ..., 14, 15, 16 Next
Author Message
Q5sys


Joined: 11 Dec 2008
Posts: 1047

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 19:14    Post subject:  

gcmartin wrote:
Thanks for the directional on ATI. I'm going to assume the procedure is the same for nVida.
Assuming I understand, boot with Vesa driver at FirstRUN. Then run Update and select the PET. On desktop restart all should be OK.

Here an application issue I'm having in the desktop.
Scenario
Running Live media LH64-515 Base. The system has been rebooted over 4 occasions with save-session on each occasion.

Anyone else seen/reported this problem?

Xine error on desktop
Tried running XINE from Menu>Multimedia>Xine. It briefly exposes on the desktop then disappears.

Xine error in terminal window
Tried running from a terminal session as root user and found the following
Code:
bash-4.1# pwd
/root
<root> ~
bash-4.1# whoami
root
<root> ~
bash-4.1# xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.5.
(c) 2000-2007 The xine Team.
X Error of failed request:  BadRequest (invalid request code or no such operation)
  Major opcode of failed request:  136 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  19 (X_GLXQueryServerString)
  Serial number of failed request:  2096
  Current serial number in output stream:  2096
<root> ~
bash-4.1#


This is occcuring with the Vesa still running in BOTH my 515 on laptop and desktop. This has not been an issue with vesa in 514's desktop.

Hope there's enough info here to help.


If no one else can offer any other suggestions you can try this:

Load this Pet (its a debugger)
then open a console window and type:
Code:
strace -o xine_error_log.txt xine

then upload that text file here.
strace-4.5.20-x86_64-1.pet
Description 
pet

 Download 
Filename  strace-4.5.20-x86_64-1.pet 
Filesize  110.55 KB 
Downloaded  292 Time(s) 

_________________



My PC is for sale
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 19:43    Post subject:  

Q5sys wrote:
gcmartin wrote:
... Anyone seen/reported this problem?

Xine error on desktop
Tried running XINE from Menu>Multimedia>Xine. It briefly exposes on the desktop then disappears.

Xine error in terminal window
Tried running from a terminal session as root user and found the following
Code:
bash-4.1# pwd
/root
<root> ~
bash-4.1# whoami
root
<root> ~
bash-4.1# xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.5.
(c) 2000-2007 The xine Team.
X Error of failed request:  BadRequest (invalid request code or no such operation)
  Major opcode of failed request:  136 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  19 (X_GLXQueryServerString)
  Serial number of failed request:  2096
  Current serial number in output stream:  2096
<root> ~
bash-4.1#
...
If no one else can offer any other suggestions you can try this:

Load this Pet (its a debugger)
then open a console window and type:
Code:
strace -o xine_error_log.txt xine

then upload that text file here.
Code:
bash-4.1# strace -o xine_error_log.txt xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.5.
(c) 2000-2007 The xine Team.
X Error of failed request:  BadRequest (invalid request code or no such operation)
  Major opcode of failed request:  136 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  19 (X_GLXQueryServerString)
  Serial number of failed request:  2098
  Current serial number in output stream:  2098
<root> ~
bash-4.1#
@Q5sys, This seems similar to what was already shared. Hope this provides some insight.
xine_error_log-this is ONLY a.txt.gz
Description  Your Request. THIS IS ONLY A TEXT FILE. Strip the ".gz" from the filename
gz

 Download 
Filename  xine_error_log-this is ONLY a.txt.gz 
Filesize  340.74 KB 
Downloaded  303 Time(s) 

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile

Last edited by gcmartin on Wed 07 Nov 2012, 19:50; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
Q5sys


Joined: 11 Dec 2008
Posts: 1047

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 19:46    Post subject:  

gcmartin wrote:
Q5sys wrote:
gcmartin wrote:
... Anyone seen/reported this problem?

Xine error on desktop
Tried running XINE from Menu>Multimedia>Xine. It briefly exposes on the desktop then disappears.

Xine error in terminal window
Tried running from a terminal session as root user and found the following
Code:
bash-4.1# pwd
/root
<root> ~
bash-4.1# whoami
root
<root> ~
bash-4.1# xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.5.
(c) 2000-2007 The xine Team.
X Error of failed request:  BadRequest (invalid request code or no such operation)
  Major opcode of failed request:  136 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  19 (X_GLXQueryServerString)
  Serial number of failed request:  2096
  Current serial number in output stream:  2096
<root> ~
bash-4.1#
...
If no one else can offer any other suggestions you can try this:

Load this Pet (its a debugger)
then open a console window and type:
Code:
strace -o xine_error_log.txt xine

then upload that text file here.
Code:
bash-4.1# strace -o xine_error_log.txt xine
This is xine (X11 gui) - a free video player v0.99.5.
(c) 2000-2007 The xine Team.
X Error of failed request:  BadRequest (invalid request code or no such operation)
  Major opcode of failed request:  136 (GLX)
  Minor opcode of failed request:  19 (X_GLXQueryServerString)
  Serial number of failed request:  2098
  Current serial number in output stream:  2098
<root> ~
bash-4.1#
@Q5sys, This seems similar to what was already shared. Hope this provides some insight.


Sorry I wasnt clear enough. When you opened up the console window you probably were in the /root/ subdir. Look in there for the " xine_error_log.txt ".
or try this: find / -name xine_error_log.txt
When you find that... upload THAT file here.
It'll be way longer than just a few lines.

_________________



My PC is for sale
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 19:56    Post subject:  

You posted very quickly as I was correcting the upload. Had to fiddle with the file extensions. See the prior post's attachment.

Thansk in advnace

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
Q5sys


Joined: 11 Dec 2008
Posts: 1047

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 20:15    Post subject:  

gcmartin wrote:
You posted very quickly as I was correcting the upload. Had to fiddle with the file extensions. See the prior post's attachment.

Thansk in advnace


Yea I got it. Thanks.
Can you run:
Code:
glxinfo > glx_info.txt

That'll put a file in your working directory.
Rename the text file to upload here like you did the last one.

Also paste the ouput of
Code:
grep fglrx /etc/modprobe.d/*

_________________



My PC is for sale
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 21:36    Post subject: XINE desktop Problem  

My original question is whether anyone else is having this problem. If so, I think it will help us know what to do.

Are you having the same problem? No one has answered.
Its easy to just open the Menu and click Multimedia and Xine. Then reply here, "Yea"/"Nay"

Someone reply, please. Thanks in advance.
Xine_Problem.tar.bz2
Description  This is a compressed file. It is NOT a text file
bz2

 Download 
Filename  Xine_Problem.tar.bz2 
Filesize  186 Bytes 
Downloaded  278 Time(s) 

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Wed 07 Nov 2012, 21:42    Post subject:  

The PPM is using a REPO for FATDOG from the 5xx era. Is this appropriate. Should we be pulling the PETs from the FATDOG 6xx PET library?

Here to help

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
jamesbond

Joined: 26 Feb 2007
Posts: 2134
Location: The Blue Marble

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 04:57    Post subject:  

gcmartin wrote:
The PPM is using a REPO for FATDOG from the 5xx era. Is this appropriate. Should we be pulling the PETs from the FATDOG 6xx PET library?

Here to help

One can try but I'm not sure it will work. Among other things, 6xx is built with newer glibc than 5xx (thus Lighthouse64), and some applications have hard dependency on which version of libc they will use.

_________________
Fatdog64, Slacko and Puppeee user. Puppy user since 2.13.
Contributed Fatdog64 packages thread
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 14:17    Post subject: ATI PET installation and video issues  

I've just again spent an eve trying to get the "magic" for using Update and PETs to change my video to the ATI driver in the Update. Up until 515, I have always used the Vesa driver. But, this time around, I want to move video responsiveness forward before changing my monitor.

My original message was about just that problem - "LH64 Instructions to follow for video driver installations".

Scenario
  1. I am running Live media system with save-sessions (although this has nothing to do with the system's desktop operations).
  2. I use UPdate to get the ATI PET and all seems well in UPdate operations.
  3. I follow PET installation instructions to RestartX
  4. Personalize Settings still shows VESA
Because there are no instructions I began testing
  1. I shutdown the system saving the current session
  2. I reboot the system
  3. Personalize Setting still shows VESA
  4. I close X to console and run Xorgwizard allowing it to Probe
  5. Restart X
  6. Personalize Setting still shows VESA
  7. I rerun Xorgwizard and select Choose
  8. After selecting ATI Catalyst I am presented with a message about driver "re-installation"
  9. At this point in the running of Xorgwizard I am in a loop of recurring steps which only brings me back to this message.
  10. Restart X
  11. Personalize Setting still shows VESA
Dilemma
If you following the Xorgwizard's (either "Probe" or "Choose") onscreen instructions, you are in a loop of steps which do not replace the VESA driver with the ATI driver

If there's anyone who has setup LH64 to use the ATI driver, please leave instructions to this post.

Thanks in advance for guidance

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
meeki


Joined: 23 Jul 2012
Posts: 123
Location: Portland OR

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 17:07    Post subject:  

Hey GC.

Out of X. In the command prompt where your typing xorgwizard TRY TYPING xorgwizard-puppy
Back to top
View user's profile Send private message 
meeki


Joined: 23 Jul 2012
Posts: 123
Location: Portland OR

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 17:49    Post subject:  

Nvidia Drivers!!!

our last driver release was Wed Jul 27. 2011 Surprising but only one main new card GPU type(s) was not supported.

Yep the R310 drivers that were in beta are now out.

This is a beta pet! It now works on my system after 5 failed attempts and having to reset my Xorg to vesa many times. So install this with a grain of salt until we start getting reports that it works on other systems.

Built/installed on:
Chip: Intel(R) Core 2 Duo 6600 2.40GHz, L2 Cache 4 MB, FSB Speed 1066 MHz
Ram: 8GB DD2 667
Video Card: 2X GeForce 7900 GS PCI Ecpress. (not in sli) 256Mb card(s)

So its working on my old stuff. I wonder how it will work on newer gear?

Known issues:

* Make dang sure you uninstall your old Nvidia Drivers!!!!!!!!
* Slight screen flicker at start for 1 second.
* Verry first start dont go clicking things until the CPU graph settles down to normal. can lock ya up.
* Some old 3D games have issue with libopenal.so.1 with the new drivers most new packages have fixed this

-= Driver =-
Version: 304.64
Release Date: 2012.11.06
Operating System: Linux 64-bit
Language: English (U.S.)
File Size: 29 MB

PET http://lhpuppetsfs.puppytune.org/beta/pet/Nvidia-304.64-k3.0.3-L64.pet
MD5 http://lhpuppetsfs.puppytune.org/beta/pet/Nvidia-304.64-k3.0.3-L64.pet.md5



Installing the new drivers

Added this to my previous thread too!

(1) Uninstalling old drivers / saving old settings
(skip this if you have no previous drivers installed)
Video 1 http://youtu.be/SPp8CmoSxis

(2) Nvidia New driver install

Video 2 http://youtu.be/gz3IQim2r7c

(3) LH64 Nvidia Driver install continued

Video 3 http://youtu.be/Omt7YutwQD8

(4) LH64 Nvidia finishing up

Video 4 http://youtu.be/ofQhVjz6wNw



-= Supported Products =-
http://www.nvidia.com/object/linux-display-amd64-304.64-driver.html

Quote:
GeForce 600 series:
GTX 690, GTX 680, GTX 670, GTX 660 Ti, GTX 660, GTX 650 Ti, GTX 650, GT 645, GT 640, GT 630, GT 620, GT 610, 605

GeForce 600M series:
GTX 680M, GTX 675MX, GTX 675M, GTX 670MX, GTX 670M, GTX 660M, GT 650M, GT 645M, GT 640M LE, GT 640M, GT 635M, GT 630M, GT 620M, G610M

GeForce 500 series:
GTX 590, GTX 580, GTX 570, GTX 560 Ti, GTX 560 SE, GTX 560, GTX 555, GTX 550 Ti, GT 545, GT 530, GT 520, 510

GeForce 500M series:
GTX 580M, GTX 570M, GTX 560M, GT 555M, GT 550M, GT 540M, GT 525M, GT 520MX, GT 520M

GeForce 400 series:
GTX 480, GTX 470, GTX 465, GTX 460 v2, GTX 460 SE v2, GTX 460 SE, GTX 460, GTS 450, GT 440, GT 430, GT 420, GT 415, 405

GeForce 400M series:
GTX 485M, GTX 480M, GTX 470M, GTX 460M, GT 445M, GT 435M, GT 425M, GT 420M, GT 415M, 410M

GeForce 300 series:
GT 340, GT 330, GT 320, 315, 310

GeForce 300M series:
GTS 360M, GTS 350M, GT 335M, GT 330M, GT 325M, GT 320M, 320M, 315M, 310M, 305M

GeForce 200 series:
GTX 295, GTX 285, GTX 280, GTX 275, GTX 260, GTS 250, GTS 240, GT 240, GT 230, GT 220, G210, 210, 205

GeForce 200M series:
GTX 285M, GTX 280M, GTX 260M, GTS 260M, GTS 250M, GT 240M, GT 230M, GT 220M, G210M

GeForce 100 series:
GT 140, GT 130, GT 120, G 100

GeForce 100M series:
GTS 160M, GTS 150M, GT 130M, GT 120M, G 110M, G 105M, G 103M, G 102M

GeForce 9 series:
9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX/GTX+, 9800 GT, 9650 S, 9600 GT, 9600 GSO 512, 9600 GSO, 9600 GS, 9500 GT, 9500 GS, 9400 GT, 9400, 9300 SE, 9300 GS, 9300 GE, 9300 / nForce 730i, 9300, 9200, 9100

GeForce 9M series:
9800M GTX, 9800M GTS, 9800M GT, 9800M GS, 9700M GTS, 9700M GT, 9650M GT, 9650M GS, 9600M GT, 9600M GS, 9500M GS, 9500M G, 9400M G, 9400M, 9300M GS, 9300M G, 9200M GS, 9100M G

GeForce 8 series:
8800 Ultra, 8800 GTX, 8800 GTS 512, 8800 GTS, 8800 GT, 8800 GS, 8600 GTS, 8600 GT, 8600 GS, 8500 GT, 8400 SE, 8400 GS, 8400, 8300 GS, 8300, 8200, 8100 / nForce 720a

GeForce 8M series:
8800M GTX, 8800M GTS, 8700M GT, 8600M GT, 8600M GS, 8400M GT, 8400M GS, 8400M G, 8200M G, 8200M

GeForce 7 series:
7950 GX2, 7950 GT, 7900 GTX, 7900 GT/GTO, 7900 GS, 7800 SLI, 7800 GTX, 7800 GT, 7800 GS, 7650 GS, 7600 LE, 7600 GT, 7600 GS, 7500 LE, 7350 LE, 7300 SE / 7200 GS, 7300 LE, 7300 GT, 7300 GS, 7150M /NVIDIA nForce 630M, 7150 / NVIDIA nForce 630i, 7100 GS, 7100 / NVIDIA nForce 630i, 7050 PV / NVIDIA nForce 630a, 7050 / NVIDIA nForce 630i, 7050 / nForce 620i, 7025 / NVIDIA nForce 630a, 7000M /NVIDIA nForce 610M

GeForce Go 7 series:
Go 7950 GTX, Go 7900 SE, Go 7900 GTX, Go 7900 GS, Go 7800 GTX, Go 7800, Go 7700, Go 7600 GT, Go 7600, Go 7400, Go 7300, Go 7200

GeForce 6 series:
6800 XT, 6800 XE, 6800 Ultra, 6800 Series GPU, 6800 LE, 6800 GT, 6800 GS/XT, 6800 GS, 6800, 6700 XL, 6610 XL, 6600 VE, 6600 LE, 6600 GT, 6600, 6500, 6250, 6200 TurboCache, 6200SE TurboCache, 6200 LE, 6200 A-LE, 6200, 6150SE nForce 430, 6150LE / Quadro NVS 210S, 6150 LE, 6150, 6100 nForce 420, 6100 nForce 405, 6100 nForce 400, 6100

NVS Series:
NVS 510, NVS 310, NVS 300

Quadro series:
K5000, 7000, 6000, 600, 5000, 410, 4000, 400, 2000D, 2000

Quadro FX series:
FX Go1400, FX 5800, FX 580, FX 570, FX 5600, FX 560, FX 5500, FX 550, FX 540, FX 4800, FX 4700 X2, FX 4600, FX 4500 X2, FX 4500, FX 4000, FX 380 LP, FX 3800, FX 380, FX 370 Low Profile, FX 3700, FX 370, FX 3500, FX 350, FX 3450/4000 SDI, FX 3400/4400, FX 330, FX 1800, FX 1700, FX 1500, FX 1400, CX

Quadro Notebook series:
K5000M, K4000M, K3000M, K2000M, K1000M, 5010M, 5000M, 4000M, 3000M, 2000M, 1000M

Quadro FX Notebook series:
FX 880M, FX 770M, FX 570M, FX 560M, FX 540M, FX 380M, FX 3800M, FX 370M, FX 3700M, FX 360M, FX 3600M, FX 350M, FX 2800M, FX 2700M, FX 2500M, FX 1800M, FX 1700M, FX 1600M, FX 1500M

Quadro NVS series:
NVS 450, NVS 440, NVS 420, NVS 295, NVS 290, NVS 285, NVS 210S / 6150LE

Quadro NVS Notebook series:
NVS 5400M, NVS 5200M, NVS 4200M, NVS 320M, NVS 160M, NVS 150M, NVS 140M, NVS 135M, NVS 130M, NVS 120M, NVS 110M

Quadro Plex series:
Model IV, Model II, D Series, 7000

Quadro Sync series:
Sync, G-Sync II

Quadro SDI series:
Quadro SDI

ION series:
ION LE, ION

C-Class Processors:
Tesla C870, Tesla C2075, Tesla C2070, Tesla C2050, Tesla C1060, T10 Processor

M-Class Processors:
Tesla M2090, Tesla M2075, Tesla M2070-Q, Tesla M2070, Tesla M2050, Tesla M1060

X-Class Processors:
Tesla X2090

K-Series Processors:
Tesla K10

NVS Notebook Series:
NVS 5100M, NVS 3100M, NVS 2100M

VGX Series:
VGX K2, VGX K1

Last edited by meeki on Thu 08 Nov 2012, 19:58; edited 5 times in total
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 17:52    Post subject:  

meeki wrote:
Hey GC.

Out of X. In the command prompt where your typing xorgwizard TRY TYPING xorgwizard-puppy
Already tried with the same results.

When I use "Probe", and select the "ATI ... (Proprietary)" driver the resulting window gives me 2 options. Neither of these 2 options work for off-internet use. Seems that there is a missing/forgotten step on that screen.

Thus, what I am saying is that I think there is something wrong/bug that is "procedural".

Here to help

_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
gcmartin

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 4238
Location: Earth

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 17:57    Post subject: Procedure to install nVidia Propietary Driver - request  

meeki wrote:
Nvidia Drivers!!!

Yep the R310 drivers that were in beta are now out.

This is a beta pet! ...
What is the procedure we should use to setup a system with this driver.

Assume you have just booted your ISO via its multi-session CD/DVD media. And, you have just arrived at desktop to setup your LH64.

I will be starting from the following screen, below.
Shinobar-Version.png
 Description   
 Filesize   110.04 KB
 Viewed   691 Time(s)

Shinobar-Version.png


_________________
Get ACTIVE Create Circles; Do those good things which benefit people's needs!
We are all related ... Its time to show that we know this!
3 Different Puppy Search Engine or use DogPile
Back to top
View user's profile Send private message 
meeki


Joined: 23 Jul 2012
Posts: 123
Location: Portland OR

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 19:29    Post subject:  

gcmartin:

Quote:
What is the procedure we should use to setup a system with this driver.

Assume you have just booted your ISO via its multi-session CD/DVD media. And, you have just arrived at desktop to setup your LH64.


I don't run from a CD I run from a pet file on a USB or harddrive frugal install.
Never used a CD burn setup so Ive made a video for how i install it with my setup. Hope you can make it work for yours.



Installing the new drivers

Added this to my previous thread too!

(1) Uninstalling old drivers / saving old settings
(skip this if you have no previous drivers installed)
Video 1 http://youtu.be/SPp8CmoSxis

(2) Nvidia New driver install

Video 2 http://youtu.be/gz3IQim2r7c

(3) LH64 Nvidia Driver install continued

Video 3 http://youtu.be/Omt7YutwQD8

(4) LH64 Nvidia finishing up

Video 4 http://youtu.be/ofQhVjz6wNw


hope this helps.
Back to top
View user's profile Send private message 
Q5sys


Joined: 11 Dec 2008
Posts: 1047

PostPosted: Thu 08 Nov 2012, 21:01    Post subject: Re: XINE desktop Problem  

gcmartin wrote:
My original question is whether anyone else is having this problem. If so, I think it will help us know what to do.

Are you having the same problem? No one has answered.
Its easy to just open the Menu and click Multimedia and Xine. Then reply here, "Yea"/"Nay"

Someone reply, please. Thanks in advance.


I just checked both ISOs 514 and 515. Xine starts on both without problem.
I have no idea why you're is trying to access GLX. GLX is included in the ATI or NVIDIA drivers. And your system doesnt have them (obvious since you havent installed them)

Something else on your system must be causing Xine to want GLX.

As for your ATI driver issue, I cant help you out there since I dont have an ATI system to test. I guess now is the time to put that 40 years of OS Development and System operations to use and figure out what the issue is on your end.
The process you need to use has been explained to you now 3 times. (Myself, TazOC, and now Meeki with respect to nvidia drivers). The process to install drivers is the same no matter what driver your using. If its not working... its something on your end somewhere. Either because your card is rejecting the Catalyst driver (have you tried the Radeon option?) Or something else in your system is causing a conflict. (possibly related to your xine issue).

Try with a brand new fresh save file and see if it works that way. If it does... then you've confirmed that there is a conflict with some other change you've made on your system.

_________________



My PC is for sale
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 4 of 16 [239 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, ..., 14, 15, 16 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1427s ][ Queries: 13 (0.0128s) ][ GZIP on ]