Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Dec 2014, 06:12
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
5.3 can't find SFS files
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Author Message
01micko


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 7841
Location: qld

PostPosted: Sun 11 Dec 2011, 15:41    Post_subject:  

tytower wrote:

While you are there do you know where I can download avr-g++ from in a version or package that will install to puppy 5.3 ok ?


avr-gcc is in the PPM if you enable the Slackware repos (Type avr in the search box), I'm not sure if it includes avr-g++, hope this helps.

_________________
Woof Mailing List | keep the faith Cool |
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
canbyte


Joined: 10 Jan 2009
Posts: 266
Location: Hamilton, Canada

PostPosted: Wed 03 Oct 2012, 19:50    Post_subject:  

I am also experincing the same problem - boot configuration can't find sfs. Have been going crazy trying to get draftsight installed as outlined here.

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=65797&start=30

I've been trying in both 528 and 533 and hampered by optical drive broken (by multisession?)

This SFS thing is now explained and it's dumb.

In 528, the boot thing will find the sfs file if placed in '/' directory and if it is named _528.sfs

In 533 it will only find the file if it is placed in /mnt/home and named _5.3.3.sfs

The confusion is caused by multi instructions with the error message being correct in 533 but not in 528. Well, at least as I recall since it was late last night when I quit trying 528 and I'm not going back to verify what I just wrote, assuming it can be recovered at all. But there is something screwy with the format thing. Looks like a bug to me.

_________________
1. Dell Dimension E521, AMD Athln 64, 2 GHz 1.93GB ram,
Puppy 533 on CD, accesses flash drive only,
FFox Nightly12.0
2. Compaq P3 733Hz 375RAM
Printer: Oki C3400 > LAN

Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 2 of 2 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0439s ][ Queries: 13 (0.0056s) ][ GZIP on ]