Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 20 Sep 2014, 16:23
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Slacko 5.3.3
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
rjayaram

Joined: 09 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Fri 25 May 2012, 20:31    Post subject:  Slacko 5.3.3
Subject description: Shutdown menu not working
 

In Slacko 5.3.3 and the previous version, the shutdown menu - poweroff, restart Xserver and reboot - do not respond. The commands for these in the terminal also do not work. The MD5 checksum is OK. Then what went wrong ?

Jayaram
Back to top
View user's profile Send private message 
Semme

Joined: 07 Aug 2011
Posts: 3900
Location: World_Hub

PostPosted: Fri 25 May 2012, 21:58    Post subject:  

Sir- @ one post a year- your current hw? Do you successfully run another OS?
Back to top
View user's profile Send private message 
rjayaram

Joined: 09 Jan 2007
Posts: 4

PostPosted: Fri 01 Jun 2012, 23:05    Post subject:  

Semme wrote:
Sir- @ one post a year- your current hw? Do you successfully run another OS?


Yes! Tried all such as Lupu, Lucid and all earlier versions ; all shut down quite obediently!
Back to top
View user's profile Send private message 
bigpup


Joined: 11 Oct 2009
Posts: 5142
Location: Charleston S.C. USA

PostPosted: Sat 02 Jun 2012, 16:47    Post subject:  

Without knowing the hardware you are using (computer) hard to give any useful advice.
_________________
I have found, in trying to help people, that the things they do not tell you, are usually the clue to solving the problem.
When I was a kid I wanted to be older.... This is not what I expected Shocked
Back to top
View user's profile Send private message 
darkcity


Joined: 23 May 2010
Posts: 2452
Location: near here

PostPosted: Mon 25 Jun 2012, 15:52    Post subject:  

at least one other person is having the same problem-
http://www.murga-linux.com/puppy/posting.php?mode=reply&t=79269

suggest you report it here-
Slacko 5.3.3 bug reports and feedback

_________________
helping Wiki for help | IF SendSpace link = "dead" THEN PM me ("up file to http://meownplanet.net/")
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0473s ][ Queries: 12 (0.0074s) ][ GZIP on ]