Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 27 Nov 2014, 04:33
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Wireless
Belkin USB WNA3100
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
Ermak

Joined: 27 Sep 2010
Posts: 13

PostPosted: Fri 27 Jan 2012, 03:08    Post_subject:  Belkin USB WNA3100
Sub_title: Has anyone ever gotten this one to work?
 

I'm trying to use the windows drivers to get this to work, but no luck thus far. Has anyone ever gotten a Belkin USB3100 wireless card to work with Lucid 5.8.2?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Ermak

Joined: 27 Sep 2010
Posts: 13

PostPosted: Fri 27 Jan 2012, 13:22    Post_subject: Netgear WNA3100
Sub_title: Sorry for the mislabel
 

Sorry for the mislabel, I'm so used to dealing with Belkin's I guess I have them on the brain.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
darkcity


Joined: 23 May 2010
Posts: 2479
Location: near here

PostPosted: Tue 28 Feb 2012, 11:42    Post_subject:  

Any luck connecting, what method have you tried so far?
_________________
helping Wiki for help | IF SendSpace link = "dead" THEN PM me ("up file to http://meownplanet.net/")
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Collector

Joined: 02 Sep 2012
Posts: 1
Location: Gulf Coast, U.S.

PostPosted: Sun 02 Sep 2012, 07:53    Post_subject: Linksys WNA3100 USB on Slacko 5.3.2.9
Sub_title: Limited success
 

I have been using a WNA3100 under XPP/SP2 and Slacko 5.3 and recently updated to 5.3.2.9

Same story for 5.3... Using NDISWRAPPER installs properly and allows WPA2 connection to A/P then Puppy freezes shortly thereafter (within 30 seconds, typically).

I need to re-check but I believe the same is true under Wary 5.2

The WNA3100 is occasionally quirky under XP and will just drop out after a few days, a restart brings it back. This behaviour is not "Sleep" related, I only power down monitors & HDD's or hibernate, never sleep.

I have other adapters and wired ethernet but if anyone has this thing working it would be nifty.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
rjbrewer


Joined: 22 Jan 2008
Posts: 4422
Location: merriam, kansas

PostPosted: Sun 02 Sep 2012, 22:40    Post_subject:  

Should be ar9170usb module and is included in puppies
like lucid, racy, etc.

On newer 3.xx kernel probably uses ath9k_htc module.

_________________

Inspiron 700m, Pent.M 1.6Ghz, 1Gb ram.
Msi Wind U100, N270 1.6>2.0Ghz, 1.5Gb ram.
Eeepc 8g 701, 900Mhz, 1Gb ram.
Full installs

Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking » Wireless
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0458s ][ Queries: 12 (0.0051s) ][ GZIP on ]