Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 21 Oct 2014, 05:20
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Saluki
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 70 of 250 [3742 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 68, 69, 70, 71, 72, ..., 248, 249, 250 Next
Author Message
smokey01


Joined: 30 Dec 2006
Posts: 1828
Location: South Australia

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 17:36    Post subject:  

zigbert I have to agree with you. Your Pmusic has come a long way from it's early incarnations.

It is my audio player of choice.

Thanks

_________________
Puppy Software <-> Distros <-> Puppy Linux Tips
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
jemimah


Joined: 26 Aug 2009
Posts: 4309
Location: Tampa, FL

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 18:58    Post subject:  

zigbert wrote:
But if it is a while since the last time you tried Pmusic, I would encourage you to take a quick look. Pmusic does most of what Goggles, Asunder, pCD and Streamtuner does all together. Plus some more.


Looks good, and also feels less flaky and more stable than before. But I still prefer Xnoise and I'd like to avoid adding ffmpeg to the base.

It's all good. I will try to maintain pcd. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
jemimah


Joined: 26 Aug 2009
Posts: 4309
Location: Tampa, FL

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 19:57    Post subject:  

Saluki-011 has been released:

New in 011:

More PPM enhancements
Remove Builtins now works with adrive
Defaults-Chooser - Scottman's version with updates
PupRemaster - This is Dougal's version with some updates
The firewall installer has had a bit of a face lift

Various bugfixes and enhancements
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Jim1911

Joined: 19 May 2008
Posts: 2457
Location: Texas, USA

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 20:24    Post subject:  

jemimah wrote:
Jim1911 wrote:
jemimah wrote:
You should need to modify it.

Quote:
Turn on PC - wait for grub to come up
Highlight Saluki entry and press 'e'
Highlight the line with 'pfix=fsck' and press 'e'
Change pfix=fsck to pfix=nox
press enter
press 'b'

When you get to the prompt type 'xorgwizard' and hit enter.

When you get to the prompt again, type 'xwin' and hit enter.


I don't think there's a bootcode for selecting specific drivers. However if this process works, and you successfully create a save file you'll only need to do this once.
Sorry, "pfix=nox" does not solve the problem, however symptoms are different. Setup screens are normal and then goes to a prompt. Both selecting probe or choose driver gives same results. Xwin boots to a gray screen, the only way out is the power off button.

Thanks,
Jim


Does it do that if you pick the vesa driver?
Selecting the vesa driver gives a different symptom, xwin fails to boot, it just returns to a prompt.

Thanks,
Jim
Back to top
View user's profile Send private message 
don570


Joined: 10 Mar 2010
Posts: 3336
Location: Ontario

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 20:45    Post subject:  

Repository is down??? Can't download.

http://www.smokey01.com/jemimah/saluki/isos/

__________________________________
Back to top
View user's profile Send private message 
jemimah


Joined: 26 Aug 2009
Posts: 4309
Location: Tampa, FL

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 20:49    Post subject:  

It's working for me. Not sure what's up.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Ray MK


Joined: 05 Feb 2008
Posts: 765
Location: UK

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 21:06    Post subject:  

Repository is down??? Can't download. - got the same - can't access repo.
_________________
Asus 701SD. 2gig ram. 8gb SSD. IBM A21m laptop. 192mb ram. PIII Coppermine proc. X60 T2400 1.8Ghz proc. 2gig ram. 80gb hdd. T41 Pentium M 1400Mhz. 512mb ram.
Back to top
View user's profile Send private message 
Geoffrey


Joined: 30 May 2010
Posts: 1428
Location: Queensland Australia ɹǝpu∩uʍop

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 21:18    Post subject:  

I get a empty response from the server using uget, If I go to pet's directory I can download ok.

luki-011.iso could not be saved, because the source file could not be read
Back to top
View user's profile Send private message 
jim3630


Joined: 13 Feb 2011
Posts: 792
Location: Northern Nevada

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 21:31    Post subject:  

could download pets but not the iso.
Back to top
View user's profile Send private message 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5854
Location: Kentucky

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 21:40    Post subject:  

Can't download the iso from here either.
Back to top
View user's profile Send private message 
jemimah


Joined: 26 Aug 2009
Posts: 4309
Location: Tampa, FL

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 21:45    Post subject:  

I've sent smokey01 a PM about it. I"m sure he'll check on it when he gets a chance.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
ttuuxxx


Joined: 05 May 2007
Posts: 10821
Location: Ontario Canada,Sydney Australia

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 21:49    Post subject:  

same with my repo at http://www.smokey01.com/ttuuxxx/
you get the software list, but when you click on a iso, it gives you a white screen and no download to be found.
ttuuxxx

_________________
http://audio.online-convert.com/ <-- excellent site
http://samples.mplayerhq.hu/A-codecs/ <-- Codec Test Files
http://html5games.com/ <-- excellent HTML5 games Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
scsijon

Joined: 23 May 2007
Posts: 1046
Location: the australian mallee

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 22:33    Post subject: new box (relatively anyway)  

Finally got a replacement for one that was berked last year by a power spike! Payout from power co didn't allow a new box, but did allow a decent near-new to be purchased (with my first lcd screen).

Thought I'd try something puppy modern on it and cd'd Saluki 10.

These are my initial comments, don't take them to heart, there just observations and comments.

Boot and startup was ok,

-however it did try to setup the screensize one size larger than was good for optimum viewing, 1600x1200 on a 17"screen is a little tight even if the screen can take it, maybe there needs to be either a table that reads the monitor's screensize and sets the default down a step or two or alternately have the default set at 1024x768 for all and let users change this upwards (as they can) in the startup settings.

-nice idea / like the boxes down the rhs showing storage devices connected, however do wonder if they should only show removable devices (cd/dvd, memsticks, etc) and not individual hard drive partitions, only the saluki, grub and swap are there so far. If I had my external drive stack (connects via a usb2 port) plugged in I suspect it would have either crashed or taken a lot of time as there are 63 stacked partitions on it.

- installed frugal cleanly and it did put grub in the propper place first time.

- did a savefile on reboot, but had to create a new config on re-startup (no cd in drive). I thought this problem had been sorted out back in 525/528?

-will test further and report if problems are found.

-if you / anyone are / is considering playing with ppm, the 'check dependancies installed packages' part, it needs some work, i've filled two columns with apps and it's overflowed again (barry did a fix last time to go from one to two columns). My sugestion what would be better is one column with a scroll bar, then we should never have a limit problem.

regards
scsijon

Last edited by scsijon on Thu 09 Feb 2012, 22:48; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
James C


Joined: 26 Mar 2009
Posts: 5854
Location: Kentucky

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 22:44    Post subject:  

Finally got the download of 011 started...... Smile
Back to top
View user's profile Send private message 
jim3630


Joined: 13 Feb 2011
Posts: 792
Location: Northern Nevada

PostPosted: Thu 09 Feb 2012, 23:34    Post subject:  

011 frugal install to ext4 hdd on dual p6100 hp laptop. broadcom wifi driver auto-detected by frisbee an d connection made without issue. everything works so far. will keep testing. thanks.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 70 of 250 [3742 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 68, 69, 70, 71, 72, ..., 248, 249, 250 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1335s ][ Queries: 13 (0.0506s) ][ GZIP on ]