Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Fri 28 Nov 2014, 03:10
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
jre and flash for lupu full install (SOLVED)
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [8 Posts]  
Author Message
turboscrew

Joined: 29 Nov 2011
Posts: 108

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 02:48    Post subject:  jre and flash for lupu full install (SOLVED)  

Does anyone know where can I get jre and flash without dependency problems for Lupu 5.2.8 full install?

The links I've seen in different conversations seem to be either for frugal install or broken.

Last edited by turboscrew on Thu 22 Dec 2011, 05:12; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
TheAsterisk!


Joined: 10 Feb 2009
Posts: 403
Location: SE Wisconsin, US

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 04:39    Post subject:  

If you'd like, I could convert one of my Java JRE SFS packages to a dot-pet.

Would you prefer version 1.6 update 30, or 1.7 update 2? They're both recent updates, but some people prefer 6, etc.

Let me know, here or there or in a PM, and I can always add a link to my thread for you.




Regarding flash (I assume you mean the browser plugin), I was under the impression that Lucid asked if you wanted to install it the first time you run a proper browser (not sure if running Dillo prompts it), and just downloads the plugin and installs it. Perhaps my memory is fooling me?

Alternatively, just download and install this dot-pet: flashplayer-11.1.102.55.pet

Otherwise, you can always just go to Adobe's site, download the flash player plugin (it's in an archive, but "libflashplayer.so" is the file you want) and place it in "/usr/lib/mozilla/plugins" to get things rolling.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
turboscrew

Joined: 29 Nov 2011
Posts: 108

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 04:53    Post subject:  

About jre, I guess 1.7.

About flash, yes: I used firefox and it did ask, but the installation failed.

BTW, thanks for the quick reply.
Back to top
View user's profile Send private message 
TheAsterisk!


Joined: 10 Feb 2009
Posts: 403
Location: SE Wisconsin, US

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 05:13    Post subject:  

No problem!

Sorry to hear that the automated flash installer didn't work. Let me know if the dot-pet I linked to works for you.

By the way, I just spotted it, but there's a flash installer and updater called GetFlash available, too.
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=74491
Might be worth something to you.



I'll add a JRE dot-pet to my thread, but it may be a few minutes before it's uploaded. My connection's outbound speed is taking a dive at the moment. Just keep an eye on it, and you'll get the new link fairly soon.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
turboscrew

Joined: 29 Nov 2011
Posts: 108

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 07:04    Post subject:  

Man, you're not playing around! Very Happy
It's now or immediately? Very Happy

Well, I'm currently at work. I'll try when I get home.

Oh, and thanks!
Back to top
View user's profile Send private message 
TheAsterisk!


Joined: 10 Feb 2009
Posts: 403
Location: SE Wisconsin, US

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 08:16    Post subject:  

Like I said before, no problem!

Anyway, it should be done uploading now. Link is in the first post of the thread I mentioned.

Good luck!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
turboscrew

Joined: 29 Nov 2011
Posts: 108

PostPosted: Wed 21 Dec 2011, 12:55    Post subject:  

Funny, java is fine, but flash jams the machine.
It works, but opening a new page here takes a couple of minutes.
It looked like Firefox takes about 98% of processor time.

If I disable flash in tools/add-ons everything looks OK.

Firefox is 8.0.1. Could there be incompabilities?

[edit]
Doesn't matter if I install with get_flash or via thr link.
If I enable flash player...
[/edit]
Back to top
View user's profile Send private message 
turboscrew

Joined: 29 Nov 2011
Posts: 108

PostPosted: Thu 22 Dec 2011, 01:39    Post subject:  

I seem to need stronger glasses.
It was the libnss3-problem.

Now everything seems to work.

Lots of thanks.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [8 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0524s ][ Queries: 12 (0.0036s) ][ GZIP on ]