Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 26 Nov 2014, 16:34
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Why doesn't 'mount --bind' command work?
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
Eky

Joined: 06 Apr 2006
Posts: 2

PostPosted: Thu 06 Apr 2006, 09:12    Post_subject:  Why doesn't 'mount --bind' command work?  

Hi.
Can somebody explain me, why following command doesn't work.
"mount --bind /mnt/hda6 /home/user1/my-documents"

Is there any other way to succeed. My target is to have /dev/hda6 in /mnt/hda6 and /home/user1/my-documents

Thanks in advanced
Eky
Back to top
View user's profile Send_private_message 
sunburnt


Joined: 08 Jun 2005
Posts: 5042
Location: Arizona, U.S.A.

PostPosted: Fri 07 Apr 2006, 04:55    Post_subject:  

The mount command in /bin is a link to BusyBox, this may be the problem.
Try using a REAL mount exec. file from Debian or Red Hat, etc.
I don't know if this will fix it, but it's the only thing I can think of.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Eky

Joined: 06 Apr 2006
Posts: 2

PostPosted: Mon 10 Apr 2006, 02:31    Post_subject: Re: Why doesn't 'mount --bind' command work? [solved]  

Eky wrote:


Is there any other way to succeed. My target is to have /dev/hda6 in /mnt/hda6 and /home/user1/my-documents


OK
I found a solution:
(1) mount /dev/hda6 /mnt/hda6
(2) mount -o bind /mnt6/hda6 /home/user1/my-documents
Back to top
View user's profile Send_private_message 
sunburnt


Joined: 08 Jun 2005
Posts: 5042
Location: Arizona, U.S.A.

PostPosted: Mon 10 Apr 2006, 15:29    Post_subject:  

Eky; wouldn't a link in place of: my-documents pointing to: /mnt/hda6 have done the same thing?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0401s ][ Queries: 12 (0.0036s) ][ GZIP on ]