Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 23 Jul 2014, 00:04
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Graphics
Fotoxx: Image editor/viewer
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 7 of 9 [124 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
Author Message
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Tue 27 Apr 2010, 05:39    Post subject:  

Uploaded v10.2.
Back to top
View user's profile Send private message 
dawnsboy


Joined: 03 Dec 2008
Posts: 248
Location: Indiana - Republic of New Canada

PostPosted: Sat 15 May 2010, 20:13    Post subject:  

Hmmm... What to do about the nasty exiv tool warning. Tried the various methods suggested in this thread to no avail.
Back to top
View user's profile Send private message 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Sun 16 May 2010, 06:34    Post subject:  

dawnsboy,

which version fotoxx & which version puppy?
Back to top
View user's profile Send private message 
dawnsboy


Joined: 03 Dec 2008
Posts: 248
Location: Indiana - Republic of New Canada

PostPosted: Sun 16 May 2010, 19:31    Post subject:  

The latest version of fotoxx that you have posted (10.2) on Puppy 4.31.
Back to top
View user's profile Send private message 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Thu 20 May 2010, 20:05    Post subject:  

dawnsboy,

I mistakenly deleted the original exiftool .pet, from the first page, but I've now re-uploaded it. Running fotoxx, on the commandline in a fresh p431 install, after installing exiftool, ufraw & libgtkimageview, I get:
Code:
# fotoxx
fotoxx v.10.2  2010.04.23
language: en_US
using 1 threads
exiftool 7.72
ufraw 0.16
EXIV2 0.16
JPEG enabled.
TIFF enabled.
FITS disabled.
ZIP enabled.
/root/.fotoxx/assigned_tags  - not found
/root/.fotoxx/tags_index  - not found
Back to top
View user's profile Send private message 
dawnsboy


Joined: 03 Dec 2008
Posts: 248
Location: Indiana - Republic of New Canada

PostPosted: Fri 21 May 2010, 07:04    Post subject:  

Thanks muggins! I get the same results.
Back to top
View user's profile Send private message 
abushcrafter


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 1447
Location: England

PostPosted: Mon 19 Jul 2010, 07:48    Post subject:  

The has been loads of changes with the last 10 releases. Are you making new PETS? If not will the be any problems with the binarys in the DEB from the website of fotoxx?
_________________
adobe flash is rubbish!
My Quote:"Humans are stupid, though some are clever but stupid." http://www.dependent.de/media/audio/mp3/System_Syn_Heres_to_You.zip http://www.systemsyn.com/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Tue 20 Jul 2010, 18:06    Post subject:  

I'm aware there's newer releases, but just been moving around a bit. Will try & upload latest in day or so. Debs should work OK, although I haven't tried them. The only function that probably wouldn't work is burning images to CD, as this needs brasero. I did have this workiing with pburn, but i'm not sure it will work with latest source code.
Back to top
View user's profile Send private message 
abushcrafter


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 1447
Location: England

PostPosted: Wed 21 Jul 2010, 05:42    Post subject:  

Ok and thank you.
_________________
adobe flash is rubbish!
My Quote:"Humans are stupid, though some are clever but stupid." http://www.dependent.de/media/audio/mp3/System_Syn_Heres_to_You.zip http://www.systemsyn.com/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Thu 22 Jul 2010, 01:00    Post subject:  

Will take a bit longer as I have to work out how to get Exiv-tool to work with Lupu's perl setup. Any perlers here that know a simple way of compiling Exiv-tool so that it's compatible with perl's location with pup4, and with different location in lupu? otherwise I need to compile a different version for lupu!
Back to top
View user's profile Send private message 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Thu 22 Jul 2010, 01:00    Post subject:  

Will take a bit longer as I have to work out how to get Exiv-tool to work with Lupu's perl setup. Any perlers here that know a simple way of compiling Exiv-tool so that it's compatible with perl's location with pup4, and with different location in lupu? otherwise I need to compile a different version for lupu!
Back to top
View user's profile Send private message 
abushcrafter


Joined: 30 Oct 2009
Posts: 1447
Location: England

PostPosted: Thu 22 Jul 2010, 04:12    Post subject:  

BTW I am not using the 5 series yet. Still using 4.3.2 v3.
_________________
adobe flash is rubbish!
My Quote:"Humans are stupid, though some are clever but stupid." http://www.dependent.de/media/audio/mp3/System_Syn_Heres_to_You.zip http://www.systemsyn.com/
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Sat 24 Jul 2010, 22:49    Post subject:  

Uploaded v10.7. Also updated Exiftool to v8.26.
Back to top
View user's profile Send private message 
gf71

Joined: 06 Mar 2009
Posts: 29
Location: Austria

PostPosted: Tue 17 Aug 2010, 17:20    Post subject:  Fotoxx 10.7  

Hi!

I installed all pet's from your first post but i still get des message exif tools are not installed...

I use it on puppy 4.3.1

thx for help
Back to top
View user's profile Send private message 
muggins

Joined: 20 Jan 2006
Posts: 6673
Location: lisbon

PostPosted: Wed 18 Aug 2010, 08:36    Post subject:  

Hello gf71,

funnily I compiled the last fotoxx on p431, and was certain it was working, but somehow I must have forgotten to test from the commandline & missed the error you picked up. It has to do with me altering exiftool so it would work with Lupu, which has perl in a different location to p431.

Until I resolve this, if you download the attached file, and replace your existing /usr/bin/exiftool with the extracted one, then it should work OK.
exiftool.zip
Description 
zip

 Download 
Filename  exiftool.zip 
Filesize  46.77 KB 
Downloaded  603 Time(s) 
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 7 of 9 [124 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Graphics
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0646s ][ Queries: 13 (0.0063s) ][ GZIP on ]