Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 19 Apr 2014, 16:18
All times are UTC - 4
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
kde-3.5.0 puppy iso downloads
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 3 of 5 [66 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
Author Message
Guest
Guest


PostPosted: Sat 25 Feb 2006, 18:25    Post subject:  

When I run KDE-3.5.0 puppy:
- 1...
2...
....
5 ...
boot:
(enter)
........
........

copying usr_cram.fs from CD to /
..........
.........
No space left on device
Mounting /usr_cram.fs file on /usr
.......
....
CP: cannot create regular file ´/usr/share/doc/index.html
no such file or directory
....
Password:
#
Back to top
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sat 25 Feb 2006, 18:35    Post subject:  

Do you have a Windows-computer?
Did puppy create a file pup001?

If this file was not created:
In Windows, download and extract to C:\
http://noforum.de/dotpups/pup001.zip
It needs 254 MB free space and is needed to store your personal files and configuration.

Then copy usr_cram.fs from the CD to C:\

Then boot puppy from CD.
Mark
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Thu 02 Mar 2006, 11:34    Post subject: Not able to install to HDD - What I am doing wrong  

Hi I am having another go at trying to get PuppyKDE to hard disk. The hard disk is a small one 3 gig and given over to Puppy entirly.

I copied the seven files from the CD that make up the Puppy I have installed Grub and given grub the same parameters as mentioned by MU above.

When it boots it tells me that the usr_cram_fs file cannot be found as MU says happens on his Windows install. Windows is not on this PC let alone the disk, is it the same problem as MU encounterd and if so will the fix he used for Windows sort this and if so how do I go about applying it as I cannot run the KDE version from the disk.

Any help would be appreciated

Cheers
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Thu 02 Mar 2006, 12:09    Post subject:  

try a grub-entry like
kernel /kdepuppy/vmlinuz root=/dev/ram0 ramdisk_size=18456 PFILE=pup002-none PHOME=hda1

Mark
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Thu 02 Mar 2006, 12:31    Post subject:  

Hi Mark
thanks for the help. I amended the line as described and I now get a kernel panic VFS Unable to mount root fs on 01:00.

Any ideas thanks

Sam

PS would it not be easier if I were to install a copy of the install to hdd script to my version of KDE puppy, I assume that is the reason it is not working because the script is not there.
Back to top
View user's profile Send private message 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Fri 03 Mar 2006, 03:50    Post subject:  

OK well my own answer to the PS is no it would not the script is there but just does not work.

So in conclusion still looking for a way to get this to work on its own partition.
Back to top
View user's profile Send private message 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Fri 03 Mar 2006, 12:26    Post subject:  

Ok after an eternity I found the right parameters they were there all trhe time in the file isolinux.cfg on the cd.
Back to top
View user's profile Send private message 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Fri 03 Mar 2006, 13:03    Post subject: Dot Pup not downloading list  

Aanother question I am afraid.

I have followed all of the above instructions in the thread to resilve missing libs and the missing Dot Pup downloader, and installed them, when I try and run Dot Pup it has an error downloading the list and uses the old one. I am connected to the net, so any ideas what the problem is.

Also MU reported that to get Kate to work in with web sources a symlink needs to be created, how is that done.
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Fri 03 Mar 2006, 23:26    Post subject:  

Type in a consolewindow:

cd /usr/X11R6/bin
cp xedit xedit-beaver
ln -s /usr/bin/kate xedit

------------
Dotpupdownloader:
Do you get an error when running
/usr/local/Dotpup-downloader-mu05/start-downloader
from a consolewindow?

hmm.. you might not see relevant errors, as wget runs in xterm...
please try:
cd /usr/local/Dotpup-downloader-mu05
wget -O dotpups1.htm http://www.puppylinux.org/wikka/DotPups
wget -O dotpups0.htm http://www.puppylinux.org/wikka/DotPupsContributions

Mark
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Fox7777


Joined: 27 May 2005
Posts: 132
Location: Lacey, WA

PostPosted: Sat 04 Mar 2006, 15:59    Post subject: Re: kde-3.5.0 puppy iso downloads  

We can see there is a lot of potential here:

1. We couldn't get ethernet or dialup connections to work.

2. Could Open Office 2.0 and Firefox 1.5 be added?

3. Delete the religious popup.

4. Keep up the good work- there is a need for this!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
klhrevolutionist


Joined: 08 Jun 2005
Posts: 1124

PostPosted: Sun 05 Mar 2006, 00:53    Post subject: Well  

Well, I have been waiting for more support of this project.
I mean there were only the usual replies of complaints & request. But not a lot
of people showed genuine interest. So until that happens I won't worry about this.
As for the religious logo. I won't go there..


As for openoffice, I could include koffice.
And for firefox, there is konqueror. Less weight.
Just burn it as a multi-session, you can add & take what you want out.

_________________
Heaven is on the way, until then let's get the truth out!
Back to top
View user's profile Send private message 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Sun 05 Mar 2006, 11:47    Post subject: Support fro this project  

HI klhrevolutionist

I think this is the best thing that has happened to Puppy and would like to support the project in whatever way possible. What do you need.

I like the KDE version so much it is now the default OS for both the PCs at home, now that I have overcome my limitations on getting it installed to the HDD. So I hope to be posting a lot of my findings here over the next few weeks and months, questions for sure but hopefully some answers as well.

I would certainly like you to feel encouraged from the work that you have done. It is always difficult in providing a solution for a number of people as the old saying goes "you cannot please all the people all the time".

In short hang in there, you have done sterling work.
Romans 5:4
'and endurance produces character, and character produces hope,


Cheers

Sam

Last edited by SamSung on Sun 05 Mar 2006, 13:43; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Sun 05 Mar 2006, 13:02    Post subject:  

MU
Thanks again for the help

I did as you said and got theses errors

Code:
 cd /usr/local/Dotpup-downloader-mu05
# wget -O dotpups1.htm http://www.puppylinux.org/wikka/DotPups
--17:11:49--  http://www.puppylinux.org/wikka/DotPups
           => `dotpups1.htm'
wget: symbol lookup error: /usr/lib/libssl.so.0.9.7: undefined symbol: EVP_idea_cbc
# wget -O dotpups0.htm http://www.puppylinux.org/wikka/DotPupsContributions
--17:12:14--  http://www.puppylinux.org/wikka/DotPupsContributions
           => `dotpups0.htm'
wget: symbol lookup error: /usr/lib/libssl.so.0.9.7: undefined symbol: EVP_idea_cbc


I hope that helps. Please let me know what to do next.

Thanks

Sam
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sun 05 Mar 2006, 13:51    Post subject:  

Hm I can see from the date of my files, that I had replaced them.
But I made strange symlinks, maybe to avoid a conflict between different programs.
But don't remember, where I got them from.
Here they are, please try this Dotpup (950 kb):
http://dotpups.de/isos/Puppy-107-KDE-3.5.0-missing-libs/libcrypto-libssl-KDE350puppy.pup

Mark
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
SamSung

Joined: 14 Oct 2005
Posts: 94
Location: France

PostPosted: Mon 06 Mar 2006, 05:21    Post subject:  

OK tried that installed the dotpup and said yes to overwrite the existing libraries but now the dot pup downloader does not launch

Here is what I choose from the menu Setup > DotPup Package installer - The Puppy Package manager window appears I click on the run the dot pup downloader. Nothing then happens.

Over to you MU.

Cheers

Sam
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 3 of 5 [66 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Taking the Puppy out for a walk » Announcements
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0725s ][ Queries: 13 (0.0126s) ][ GZIP on ]