Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 17 Sep 2014, 11:50
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
How to add ALSA to Puppy 1.0.4 HD install
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 7 of 7 [91 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Author Message
cygnus


Joined: 20 Jul 2005
Posts: 59
Location: Casper, WY

PostPosted: Sat 25 Feb 2006, 11:07    Post subject:  

I finally got a chance to download and burn Puppy2a, and when I ran it, it did the same thing as 1.0.7. I'm going to start a new thread in the Bugs section to see what can be done about this.
_________________
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 7 of 7 [91 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0400s ][ Queries: 13 (0.0089s) ][ GZIP on ]