Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 02 Aug 2014, 04:48
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
networking startup
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
claude


Joined: 14 Apr 2007
Posts: 153
Location: Saint-Jérôme, Qc

PostPosted: Tue 09 Feb 2010, 21:12    Post subject:  networking startup
Subject description: rx tx status
 

Every time I start puppy (4.3.1) after a normal shutdown, the network card (eth0 3Com) is coming up but only for the Rx side: the Tx side is off, I am not able to transmit any thing. If I restart puppy, this time eth0 (rx, tx) is coming up normaly.

Any hint please ?

Claude
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Networking
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0336s ][ Queries: 12 (0.0049s) ][ GZIP on ]