Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 23 Oct 2014, 17:30
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Anybody have a HP 900 printer running under Puppy ? SOLVED
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Author Message
Owl


Joined: 24 Dec 2005
Posts: 64
Location: Kirchroa, the Netherlands

PostPosted: Wed 08 Feb 2006, 10:08    Post subject:  Anybody have a HP 900 printer running under Puppy ? SOLVED  

And if so, can you please advice me what to put in the various boxes of the printer wizard (mostly the questions at the end),

I have played quite a bit with this but have not been able to get anything printed, Sad

thanks much in advance,
Owl.

_________________
________________________
Soooooooo happy with Puppy !

Last edited by Owl on Fri 10 Feb 2006, 09:08; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message 
dewdrop


Joined: 29 Aug 2005
Posts: 298
Location: Texas USA

PostPosted: Wed 08 Feb 2006, 16:39    Post subject: HP 900 Printer  

Hi,

You might consider reading thru the following thread:

http://www.murga.org/~puppy/viewtopic.php?t=2049

I helped Rarsa with the testing on the thread, and wound up with 2 HP printers working great.

It will take some study on your part, but it will be well worth the effort in the end....I learned a lot about Linux and Puppy for my efforts.

Good luck, and if you have questions, you might consider posting them on that thread that way both Rarsa and myself will see them and although he is much more qualified to help, I might be able to answer some of them.

Regards,

dewdrop
Back to top
View user's profile Send private message 
Owl


Joined: 24 Dec 2005
Posts: 64
Location: Kirchroa, the Netherlands

PostPosted: Fri 10 Feb 2006, 09:00    Post subject:  

Hi Dewdrop,

I followed all instructions from the thread you mentioned (WOW, that was quite a thread !), and have CUPS installed.

Everything seems to be fine, except for on thing: when I print a test page from the CUPS webpage (which is instruction #12), nothing happens with the printer.

When I check the printer status in CUPS, I see that the page get cancelled right away by PUP.

Have you any idea what this means ?

thanks in advance,
Owl.

_________________
________________________
Soooooooo happy with Puppy !
Back to top
View user's profile Send private message 
Owl


Joined: 24 Dec 2005
Posts: 64
Location: Kirchroa, the Netherlands

PostPosted: Fri 10 Feb 2006, 09:07    Post subject:  

Hi,

Never mind, I rebooted the system (for another reason) and it worked !

I am sooooo happy !

Owl.

_________________
________________________
Soooooooo happy with Puppy !
Back to top
View user's profile Send private message 
Guest
Guest


PostPosted: Fri 10 Feb 2006, 13:22    Post subject:  

Hi Owl,

Glad to have another happy Puppy user in the kennels.

dewdrop
Back to top
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [5 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0565s ][ Queries: 12 (0.0181s) ][ GZIP on ]