Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 01 Oct 2014, 10:18
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
AGAIN !...[insert] key kills Seamonkey...
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count  
Author Message
charlie6


Joined: 30 Jun 2008
Posts: 1010
Location: South of Belgium

PostPosted: Tue 11 Aug 2009, 08:47    Post_subject:  AGAIN !...[insert] key kills Seamonkey...  

Hi,
on ppa-422.iso
Aargh !! ...while writing a post in this forum, accidentaly pressed "0" numeric pad while "Num Lock" disabled, i.e. it means "Ins" pressed)...and Seamonkey got killed at once.
(Already reported earlier in this forum...Pizzasgood fixed this throug writing a gtk+-12-input.pet and related pets for correcting this)
see
http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?p=298863#298863
cheers
charlie
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Bruce B


Joined: 18 May 2005
Posts: 11109
Location: The Peoples Republic of California

PostPosted: Thu 27 Aug 2009, 18:00    Post_subject:  

Charlie,

What if everything you say is accurate? Which it might very well be.

To my way of thinking, it doesn't and wouldn't make an ounce of difference at all.

Unless Pizzasgood's package was incorporated into the Puppy you are using.

Based on what you wrote, I bet a quarter it wasn't. And if not I suppose you will have to run his pet again.

Whatcha think?

Bruce

_________________
New! Puppy Linux Links Page
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11081
Location: Arizona USA

PostPosted: Thu 27 Aug 2009, 23:34    Post_subject:  

It happened to me in 4.3 beta 1. I installed all 4 .pets from Pizzasgood's post linked to in charlie6's post above. Will see if they fix the problem.
_________________
Puppy Help 101 - an interactive tutorial for Lupu 5.25
Back to top
View user's profile Send_private_message 
T_B

Joined: 08 Apr 2007
Posts: 154

PostPosted: Sat 17 Oct 2009, 16:22    Post_subject:  

I have just deleted a post on a forum I was working on for 20 minutes with 1 button! Shocked
This is happening in 4.3 as well.
The most irritating part is that it happened to me before... so I am blaming myself.

Can I use pizzasgood solution also for 4.3?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Pizzasgood


Joined: 04 May 2005
Posts: 6270
Location: Knoxville, TN, USA

PostPosted: Sat 17 Oct 2009, 17:57    Post_subject:  

I don't know. I don't think it should hurt anything. Just make a backup first, because it's the sort of package that isn't very safe to uninstall.

But how about a better solution: Upgrade to 4.3.1, which according to Barry's Blog already has it fixed.

_________________
Between depriving a man of one hour from his life and depriving him of his life there exists only a difference of degree. --Muad'Dib

Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0481s ][ Queries: 12 (0.0033s) ][ GZIP on ]