Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Tue 29 Jul 2014, 00:39
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
Can't read the text in rxvt console? take a screen snapshot
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
aarf

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 3620
Location: around the bend

PostPosted: Mon 03 Aug 2009, 04:05    Post subject:  Can't read the text in rxvt console? take a screen snapshot
Subject description: and before you can do it, the text will be readable.cancel the snapshot and it is still readable
 

the end.
_________________

ASUS EeePC Flare series 1025C 4x Intel Atom N2800 @ 1.86GHz RAM 2063MB 800x600p ATA 320G
_-¤-_

<º))))><.¸¸.•´¯`•.#.•´¯`•.¸¸. ><((((º>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
aarf

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 3620
Location: around the bend

PostPosted: Mon 03 Aug 2009, 04:12    Post subject:  

else you can try scrolling with the scroll arrows on the side of the console.
_________________

ASUS EeePC Flare series 1025C 4x Intel Atom N2800 @ 1.86GHz RAM 2063MB 800x600p ATA 320G
_-¤-_

<º))))><.¸¸.•´¯`•.#.•´¯`•.¸¸. ><((((º>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Sit Heel Speak


Joined: 30 Mar 2006
Posts: 2595
Location: downwind

PostPosted: Mon 03 Aug 2009, 11:37    Post subject:  

I have never seen this problem with rxvt and am curious, what Puppy and window manager are you seeing the problem on, are you using XOrg or XVesa, what video adapter and monitor?
Back to top
View user's profile Send private message 
aarf

Joined: 30 Aug 2007
Posts: 3620
Location: around the bend

PostPosted: Mon 03 Aug 2009, 11:52    Post subject:  

Sit Heel Speak wrote:
I have never seen this problem with rxvt and am curious, what Puppy and window manager are you seeing the problem on, are you using XOrg or XVesa, what video adapter and monitor?

most of the required info can be got from my signature because i dont know it off hand.. defaut, i forget those too but it definitely was default selections in 4.2.1
occurs more noticeably when reviewing the rxvt after viewing another widow on top of the rxvt eg. while websurfing in opera and then going back to rxvt to see how your wget download is progressing. however even on opening rxvt there is a lot of white dots, lines and general things that shouldn't be there in the black background. 421 is the most noticeable, havent had this issue to any extent in other puppies.

_________________

ASUS EeePC Flare series 1025C 4x Intel Atom N2800 @ 1.86GHz RAM 2063MB 800x600p ATA 320G
_-¤-_

<º))))><.¸¸.•´¯`•.#.•´¯`•.¸¸. ><((((º>
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » HOWTO ( Solutions )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0573s ][ Queries: 12 (0.0189s) ][ GZIP on ]