Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Sep 2014, 12:36
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
1.0.7 X settings not saved (under xorg)
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
sprizz


Joined: 21 Nov 2005
Posts: 58
Location: Ohio Universiy

PostPosted: Mon 02 Jan 2006, 22:52    Post subject:  1.0.7 X settings not saved (under xorg)  

I have noticed that my x settings are not being saved on reboot using xorg, but they are saved if I use xvesa? Anyone else experiencing this problem?

Cheers

_________________
Puppy 1.0.7 (cd image on hdd)
HP pavilion ze4900
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Beginners Help ( Start Here)
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0329s ][ Queries: 12 (0.0036s) ][ GZIP on ]