Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Dec 2014, 06:54
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
ASUS K8S-MX mobo plays sound out of 'line in'
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
New Puppy Fan


Joined: 14 Aug 2005
Posts: 77
Location: Minnesota, USA

PostPosted: Thu 01 Dec 2005, 05:21    Post_subject:  ASUS K8S-MX mobo plays sound out of 'line in'  

Hi, folks!
Here is one problem with sound on ASUS K8S-MX motherboard. Each time to hear something I have to plug my active speakers in LINE IN socket instead of LINE OUT. It seams like weird thing but it works! I'm tired from switching IN and OUT back and forth while working in Puppy Linux. Is it possible to correct this problem? Rolling Eyes
Thanks!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0337s ][ Queries: 12 (0.0039s) ][ GZIP on ]