Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Sat 25 Oct 2014, 20:39
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
No sound on Gigabyte GA-G31M-S2L mobo (Intel G31 chipset)
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Author Message
morticiaskeeper

Joined: 16 Jul 2008
Posts: 8

PostPosted: Sun 07 Sep 2008, 10:48    Post_subject:  No sound on Gigabyte GA-G31M-S2L mobo (Intel G31 chipset)
Sub_title: I copped out with a sound card, but it works now.
 

I bought a new Motherboard yesterday, a Gigabyte GA-G31M-S2L and spent most of the night tearing my hair out trying to get sound in Puppy 4.

Kubuntu worked fine and Alsaconf found the hardware but wouldn't play a sound, no matter what I tried.

Eventually I figured that all my time was worth £12.99 and bought a soundcard in Maplin Smile Puppy worked first time.

I know it's a cop out, but there's more to life than sorting hardware problems all the time.

So for £212.99, I've got a new case, Mobo, 2Gb RAM, 360Gb SATA drive & Dual Core E2200 - surely not overkill for Puppy!!! (dual booted with Kubuntu for when I need CAD & Wine)
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 1 Posts_count_1  
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Hardware » Audio
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0378s ][ Queries: 12 (0.0080s) ][ GZIP on ]