Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 23 Oct 2014, 11:20
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Puppy 3.01 final bugs reports here
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 10 of 12 [171 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12 Next
Author Message
crabbypup


Joined: 20 Jan 2008
Posts: 91
Location: toronto canada

PostPosted: Tue 22 Jan 2008, 21:19    Post subject:  

sorry, i had posted my bug report in the wrong section. here is a link to it:

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=25633

sorry for that. i'm kinda noob to the forum. but i have been with puppy for a while and really like it alot.
Back to top
View user's profile Send private message 
floborg


Joined: 25 Oct 2007
Posts: 194
Location: Fort Worth, TX

PostPosted: Tue 22 Jan 2008, 21:27    Post subject:  

crabbypup wrote:
sorry, i had posted my bug report in the wrong section. here is a link to it:

http://www.murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=25633

sorry for that. i'm kinda noob to the forum. but i have been with puppy for a while and really like it alot.


You actually got responses - seems like that's the better method. I doubt this thread is looked at much since it's become apparent that 3.0x or whatever will never be released.
Back to top
View user's profile Send private message 
Pizzasgood


Joined: 04 May 2005
Posts: 6270
Location: Knoxville, TN, USA

PostPosted: Wed 23 Jan 2008, 18:53    Post subject:  

I thought Barry was still going to maintain 3.xx, but was just working on 4.xx for the time being.
_________________
Between depriving a man of one hour from his life and depriving him of his life there exists only a difference of degree. --Muad'Dib

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
prit1


Joined: 03 Jan 2008
Posts: 540
Location: Los Angeles

PostPosted: Thu 24 Jan 2008, 14:08    Post subject: 3.01 Wifi wireless issues - with laptop  

Hello,

I have an Averatec 3200 series laptop with an Ralink wireless card (I guess it is 2500). The puppy versions - 2.14 through 2.17 easily recognized the card and showed the network interface as RA0 and I could enter the required details and get connected.

In Puppy version 3.01, the interface is recognized as RA0 and I can enter the details, but there is no connection.

Any help is greatly appreciated.

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message 
RobertB


Joined: 02 Jan 2006
Posts: 145
Location: Big D

PostPosted: Thu 24 Jan 2008, 15:30    Post subject:  

I posted earlier about how it would take as long as 5 minutes for applications to start up in 3.01:
RobertB wrote:
I read through the thread, and noticed several references to applications taking a long time to start up. That's the problem I'm having, and it's also noted in this thread under "Beginners Help". In that thread, a new user of Puppy Linux started with 3.01, had troubles, and gave up on it. I'm not giving up, but I'm wondering if I need to go back to 2.17.

I did a full HD install of Puppy 3.01 (from a disk directly from Barry, yay!) on a new (to me) computer, freshly repartitioned (4 data partitions and a 1GB swap) and reformatted. It's a Celeron (don't know what vintage) with some 300MB of RAM. But from the beginning, it's behaved strangely.

My ex-wife got a new Windows box (obviously, I had no say in the matter), so I got the memory from her old box. Replacing the 128MB stick with a 512MB stick appears to have solved the problem with applications starting up slowly.

Great for me, but Puppy's claim to fame is bringing back old equipment, even ones with very little RAM. And the programs ran fine in low memory; it was just starting them up that was a problem.

But as was noted before, 3.01 looks to be something of a lost puppy, with all the current development occurring in the 4.x direction. I won't worry about it any more -- just wanted to post the update for future reference.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Pizzasgood


Joined: 04 May 2005
Posts: 6270
Location: Knoxville, TN, USA

PostPosted: Thu 24 Jan 2008, 21:48    Post subject:  

It sound like Puppy wasn't loading into ram, or else was but only left a very small amount for using.
_________________
Between depriving a man of one hour from his life and depriving him of his life there exists only a difference of degree. --Muad'Dib

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11120
Location: Arizona USA

PostPosted: Sat 26 Jan 2008, 22:41    Post subject:  

I just realized that the HTML composer window is missing from SeaMonkey in 3.01. When I click on the "html" desktop icon a little window pops up saying
Quote:
Please open Composer from Window menu of currently running Mozilla

but I can't find the composer anywhere in SeaMonkey.

It was there in previous Puppys. What gives?
Back to top
View user's profile Send private message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Sun 27 Jan 2008, 05:29    Post subject:  

Flash wrote:
I just realized that the HTML composer window is missing from SeaMonkey in 3.01. When I click on the "html" desktop icon a little window pops up saying
Quote:
Please open Composer from Window menu of currently running Mozilla

but I can't find the composer anywhere in SeaMonkey.

It was there in previous Puppys. What gives?

Which version of Seamonkey? One of them was badly flawed.

I'm using Seamonkey 1.1.7 in Puppy 3.01 and it works fine. See Window>Composer or press Ctrl+4 and it should pop up.

Hope that helps.

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11120
Location: Arizona USA

PostPosted: Sun 27 Jan 2008, 09:14    Post subject:  

WhoDo wrote:
Flash wrote:
I just realized that the HTML composer window is missing from SeaMonkey in 3.01. When I click on the "html" desktop icon a little window pops up saying
Quote:
Please open Composer from Window menu of currently running Mozilla

but I can't find the composer anywhere in SeaMonkey.

Which version of Seamonkey? One of them was badly flawed.

I'm using Seamonkey 1.1.7 in Puppy 3.01 and it works fine. See Window>Composer or press Ctrl+4 and it should pop up.

In SeaMonkey's Help > About it says SeaMonkey 1.1.2. There's no Composer in the drop-down menu under Window, only Navigator, and Ctrl+4 does nothing. Hm, I downloaded Puppy 3.01. /etc/puppyversion says 301. What happened? Confused

_________________
Puppy Help 101 - an interactive tutorial for Lupu 5.25
Back to top
View user's profile Send private message 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Sun 27 Jan 2008, 09:30    Post subject:  

Flash wrote:
In SeaMonkey's Help > About it says SeaMonkey 1.1.2. There's no Composer in the drop-down menu under Window, only Navigator, and Ctrl+4 does nothing. Hm, I downloaded Puppy 3.01. /etc/puppyversion says 301. What happened? Confused

Yep. That's the flawed version that came with Puppy 3.01 so you'll need to upgrade. It's easy though. Just go to the Seamonkey Project page and download the full installer. It's a one-click GUI install that I've found relatively painless.

Hope that helps, and if BarryK does decide to put out a bug-fix version 3.02, I also hope he includes the Seamonkey update.

Cheers

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11120
Location: Arizona USA

PostPosted: Sun 27 Jan 2008, 09:59    Post subject:  

Thanks. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message 
Flash
Official Dog Handler


Joined: 04 May 2005
Posts: 11120
Location: Arizona USA

PostPosted: Mon 28 Jan 2008, 23:01    Post subject:  

Ok, I downloaded the latest SeaMonkey and tried it out. It seems to open faster than the version that came with 3.01, and I generally like it, but I didn't save it because of a few problems I'd like to clear up first.

1) How do I install it so that clicking on the desktop "browse" icon starts the new version? I can only start it by typing ./seamonkey in an rxvt window. I guess what I'm asking is, is it possible to replace the old version, and how do I do that?

2) How do I install Flash? Nearly every website I open causes a window to pop up telling me I need to install (the latest version of) Flash. I tried installing the tar.gz download, but it didn't work.

_________________
Puppy Help 101 - an interactive tutorial for Lupu 5.25
Back to top
View user's profile Send private message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Mon 28 Jan 2008, 23:26    Post subject:  

http://dotpups.de/dotpups/Internet/Flash7.pup
and
http://dotpups.de/puppy3/dotpups/Internet/Flash9.pup

They have a menu-entry to choose 7 or 9 (9 might be unstable on some sites, but others require it).

Mark
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
WhoDo


Joined: 11 Jul 2006
Posts: 4441
Location: Lake Macquarie NSW Australia

PostPosted: Tue 29 Jan 2008, 07:19    Post subject:  

Flash wrote:
1) How do I install it so that clicking on the desktop "browse" icon starts the new version? I can only start it by typing ./seamonkey in an rxvt window. I guess what I'm asking is, is it possible to replace the old version, and how do I do that?

Open /usr/local/bin/defaultbrowser file and edit as follows:
Code:
#!/bin/sh
exec /usr/local/seamonkey/seamonkey "$@"

Seamonkey-1.1.7 is placed in a slightly different location than version 1.1.2 and earlier. Seamonkey-1.1.5/6/7 all update to the same directory now. Earlier versions used to create a separate directory including the version number, which made it hard to upgrade over the top rather than just adding another version.

Hope that helps

PS I've had no problems with Flash 9 and Java in Seamonkey-1.1.7 either.

_________________
Actions speak louder than words ... and they usually work when words don't!
SIP:whodo@proxy01.sipphone.com; whodo@realsip.com
Back to top
View user's profile Send private message 
yaknowwat

Joined: 27 Jan 2008
Posts: 11

PostPosted: Wed 30 Jan 2008, 22:50    Post subject:  

Xorg Wizard that comes with puppy seems to not finish making the Xorg.conf file and that is why it doesn't have out of the box Multi Monitor support.

What it doesn't do is a detection on the second monitor, it declares it is there in one part but does not attempt to do a scan on the next monitor to generate the information and also it doesnt put a second screen section.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 10 of 12 [171 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 8, 9, 10, 11, 12 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Bugs ( Submit bugs )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0931s ][ Queries: 13 (0.0068s) ][ GZIP on ]