Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 02 Oct 2014, 07:15
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Muppy 008.1 Mini + Standard (updated Jan, 22 2008)
Moderators: Flash, JohnMurga
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 2 of 3 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3 Next
Author Message
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Fri 18 Jan 2008, 15:26    Post_subject:  

I updated the Addons and the build-system.
So if you use the new files, the update-dotpup is not needed.

The full Isos still build, I then will try again to upload to sourceforge.net.
If that is too slow again, I'll upload to puppyisos.org.

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Fri 18 Jan 2008, 17:32    Post_subject:  

ok, everything uploaded, also the big "Standard"-Isos Smile

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sat 19 Jan 2008, 03:10    Post_subject:  

I had to rebuild the isos, as there was a bug in the shutdown script.
Let me know, if you already downloaded one, then I tell you how to fix it.
I also moved them to new subfolders to get not confused by all those files.

The build-system for developers still uploads, the rest is done.
Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sat 19 Jan 2008, 05:14    Post_subject:  

I'm now uploading also to:
http://puppyfiles.ca/puppyisos/isos/

It will take around 2 hours until upload has finished.
I will add the build-system there after some sleep.
Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
trapster


Joined: 28 Nov 2005
Posts: 2005
Location: Maine, USA

PostPosted: Sun 20 Jan 2008, 13:30    Post_subject:  

Code:
# wget -c --referer=http://puppyisos.org http://puppyisos.org/isos/2008-01-to-06/pfiles/Mini-Muppy-008-EN.iso
--12:25:33--  http://puppyisos.org/isos/2008-01-to-06/pfiles/Mini-Muppy-008-EN.iso
           => `Mini-Muppy-008-EN.iso'
Resolving puppyisos.org... 77.232.68.207
Connecting to puppyisos.org|77.232.68.207|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
12:25:34 ERROR 404: Not Found.

#

_________________
trapster
Maine, USA

Asus eeepc 1005HA PU1X-BK
Frugal install: Puppeee4.31 + 1.0, Puppy4.10 + Lupu52
Currently using Slacko AND lupu52 w/ fluxbox
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Tui

Joined: 27 Sep 2006
Posts: 380
Location: Wellington New Zealand

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 01:07    Post_subject:  

Anyone know how I can get a d/l copy of this one I
have had three goes at it without luck. Is there another server
to try? I have tried the suggestions made. Last being " wget -c "
a no go there.

I have run out of my monthly quota with thes 3 d/l almost completed.

Any help please?

Tui
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 04:08    Post_subject:  

files were moved.

use:
Code:
wget -c --referer=http://puppyisos.org http://puppyisos.org/isos/2008-01-to-06/Muppy-008.1/pfiles/Mini-Muppy-008.1-EN.iso


Or use Caneries mirror:
Code:
wget -c http://puppyfiles.ca/puppyisos/isos/Muppy008.1/Mini-Muppy-008.1-EN.iso


Mark

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
jonyo

Joined: 28 Dec 2006
Posts: 2727

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 05:24    Post_subject:  

Ok, just managed do get dloads of mini & full 08. Canuck site seems way faster but had multiple interrupted dloads from both including some bad ones. Don't think I got a full dload from mu's site; kept stopping completely (sometimes when almost done..). I used opera for the dloads.

MD5 checks out for both but not getting the same # for the sfs package & got it twice from 2 separate dloads.
- # 85f396fbef8bf3a2899c066da1348693. Could someone verify?
Both sites show that it should be # 39732c5de4d37983227218c8574d4c45

I'll be testing out full 08 on a gateway mt3705 lap with intel dual core mobile pentium (think 1.6) processor, ati radeon xpress 200m graphics & a gig of ram. Wifi is r8185 & I'll be running live cd with a save file to (vista's on it) HD.

Edited_times_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Caneri

Joined: 04 Sep 2007
Posts: 1580
Location: Canada

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 05:43    Post_subject:  

@jonyo

yup..the server has been hammered for the last while....and I need to correct this.

Unfortunately it will cause some problems in East Asia.

I'm still pondering what my solution will be..but probably it's not going to be a happy compromise...sheesh

Eric

_________________
Be not afraid to grow slowly, only be afraid of standing still.
Chinese Proverb

Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 06:10    Post_subject:  

jonyo, 85f396fbef8bf3a2899c066da1348693 is correct.
I just uploaded a wrong .md5.txt.
I'll replace it with the correct one now.
Sorry and thanks.
Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
jonyo

Joined: 28 Dec 2006
Posts: 2727

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 07:31    Post_subject:  

Ok thx. Got the wifi going via linksys (think wusb 54g) usb adapter for now with a native rt2570 driver that auto loads and using rutilt with wep 64 hex.. Net wiz didn't work for that setup. There's a dodpet for r8185 (which is onboard) but haven't sorted that out & dunno at this point how it works? Pup auto loads r8180 & it can see the network, but I can't connect to it.

Main problem I have right now is no sound (tried the normal stuff), but shouldn't be a huge prob cos I do have sound with tmxxine 3.01. Smile Looking for any tips on how to sort it out though? I'll search out some info in the meantime.. It's quite exciting as it is the first time I have sound on the lap..with ANY linux & I've tried many.

The only other minor problem is when a driver is loaded with ndiss, but is no good & has to be unloaded, the box that comes up to indicate that is half in German. Confused My Sprechen Zie Deutsch Razz is not too swift.. lol.
Quote:
there was a bug in the shutdown script

I think some funny scripts are showing up on shutdown..but not sure at this point. At any rate, 'pute's shutting down fine & running good so far. Smile

Edited_time_total
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 09:02    Post_subject:  

can you please post a screennshot of the german text? Shocked
You really downloaded the EN -Iso?
Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 09:06    Post_subject:  

Quote:
I think some funny scripts are showing up on shutdown


It displays a message what mounted partitions are unmounted, and what swap-partitions (Swapoff).
I added this, because on some systems it can last a while until they are unmounted.
So you see that it still works, and does not hang.

Is it this?
You should see something similar to:
unmounting ...
Swapoff /dev/...

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Mon 21 Jan 2008, 16:19    Post_subject:  

I updated the german Mini-Muppy on both servers.
The big ones still upload, I'll report back when it is done.
Fixed:
the german seamonkey was incompatible with other addons.
I updated Puppys seamonkey now.
Also added "skipstone", another browser that needs seamonkeys libraries.
And the mplayer-plugin.

English Muppy-Users can install skipstone with a simple dotpup, see: http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=25643

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Tue 22 Jan 2008, 06:50    Post_subject:  

All isos and addons and the buildsystem are updated now to the same state.
This will remain for some days or weeks.

This includes the Mplayer-Plugins, OpenOfiice 2.3.1 (formerly 2.3.0), Skipstone, fixed german seamonkey.

My colleague Stefan will have a look, too, but if he finds nothing important, this will be the next "stable" release we officially will offer at minisys.org.
The page there is updated less often as the forum-threads, where I announce also minor changes.

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Display_posts:   Sort by:   
Page 2 of 3 Posts_count   Goto page: Previous 1, 2, 3 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Derivatives
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0787s ][ Queries: 13 (0.0076s) ][ GZIP on ]