Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Thu 24 Jul 2014, 16:20
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Unsorted
aMule 2.1.3 and wxGTK 2.6.3 alien packages ready
Moderators: deshlab, Flash, GuestToo, Ian, JohnMurga, Lobster
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
Page 1 of 3 Posts_count   Goto page: 1, 2, 3 Next
Author Message
slapshot


Joined: 02 Apr 2006
Posts: 270
Location: Italy

PostPosted: Fri 12 Jan 2007, 13:06    Post_subject:  aMule 2.1.3 and wxGTK 2.6.3 alien packages ready
Sub_title: Download aMule 2.1.3 and wxGTK 2.6.3
 

Hi everybody,

I compiled and prepared aMule-2.1.3 and wxGTK-2.6.3 . You can download it and install it as alien packages from:

http://ecomoney.eu/puppy/distros/giovelug/packages/

Please, read this note also:

http://www.amule.org/wiki/index.php/Compilation_Installation

Of course you don't need to compile because I already did it but the aMule guys say to uninstall any previous version of wxWidgets. Furthermore, I hope I catched all the files of wxGTK-2.6.3 libraries to package it in an alien package.
I compiled it under Puppy 2.13 but it seems to work also with Puppy 2.11.

If Mark and some other guy want to mirror it, please do it Wink.

Hope you have fun Smile

Slapshot

_________________
Bye
Slapshot
EduPup 2.0 at
http://www.pieroni.biz/edupup
http://www.giovelug.org
http://puppylinux.ca/tpp/edupup/
Back to top
View user's profile Send_private_message MSNM 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Fri 12 Jan 2007, 14:09    Post_subject:  

works in my Muppy 006 at first sight Smile

mirror:
http://dotpups.de/dotpups/Peer_2_Peer/amule-2.1.3.tar.gz
http://dotpups.de/dotpups/Libraries/WxGTK-2.6.3-unicode.tar.gz

I repackaged wx with a different name to avoid confusion with the non-unicode dotpup I made some days ago.
I also used a big "W" in the beginning, as Pupget sometimes has problems with packages with lowercase letters in the beginning.

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
slapshot


Joined: 02 Apr 2006
Posts: 270
Location: Italy

PostPosted: Fri 12 Jan 2007, 18:07    Post_subject:  

Thanks for testing and mirroring, Mark Smile
_________________
Bye
Slapshot
EduPup 2.0 at
http://www.pieroni.biz/edupup
http://www.giovelug.org
http://puppylinux.ca/tpp/edupup/
Back to top
View user's profile Send_private_message MSNM 
brad_chuck

Joined: 15 Aug 2005
Posts: 284
Location: Appalachian Mountains

PostPosted: Fri 12 Jan 2007, 18:58    Post_subject: works great for me  

Works great for me... Thanks!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
slapshot


Joined: 02 Apr 2006
Posts: 270
Location: Italy

PostPosted: Sat 13 Jan 2007, 04:41    Post_subject:  

Great Smile.

Well, in the same place is now possible to download the same packages but with 2 minor fixes:

1. Following Mark tips first letter is now a case letter
2. I stripped wxGTK libraries from its symbols and now it is 1 gb smaller than before. Thanks to Klhrevolutionist to let me know and note it Wink

Bye

_________________
Bye
Slapshot
EduPup 2.0 at
http://www.pieroni.biz/edupup
http://www.giovelug.org
http://puppylinux.ca/tpp/edupup/
Back to top
View user's profile Send_private_message MSNM 
brad_chuck

Joined: 15 Aug 2005
Posts: 284
Location: Appalachian Mountains

PostPosted: Sun 14 Jan 2007, 20:53    Post_subject: a tip  

Just a tip for JWM users..

You can enable a tray icon. Just goto the prefs and under general click on enable tray icon.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Skipper

Joined: 22 Apr 2007
Posts: 23

PostPosted: Wed 16 May 2007, 08:15    Post_subject:    

It crashes used as "spot", normal user. Why?
Code:

Initialising aMule

--------------------------------------------------------------------------------
A fatal error has occurred and aMule has crashed.
Please assist us in fixing this problem by posting the backtrace below in our
'aMule Crashes' forum and include as much information as possible regarding the
circumstances of this crash. The forum is located here:
    http://forum.amule.org/board.php?boardid=67
If possible, please try to generate a real backtrace of this crash:
    http://www.amule.org/wiki/index.php/Backtraces

----------------------------=| BACKTRACE FOLLOWS: |=----------------------------
Current version is: aMule 2.1.3 using wxGTK2 v2.6.3 (Unicoded)
Running on: Linux 2.6.18.1 i686

[2] CamuleApp::OnFatalException() in :0
[3] wxFatalSignalHandler in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7ad3706]
[4] ?? in /lib/libpthread.so.0 [0xb7ef1301]
[5] ?? in [0xb7f37420]
[6] wxOutputStream::Write(wxInputStream&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7a8f941]
[7] CamuleApp::AddLogLine(wxString const&) in :0
[8] CamuleGuiApp::NotifyEvent(GUIEvent const&) in :0
[9] wxAppConsole::HandleEvent(wxEvtHandler*, void (wxEvtHandler::*)(wxEvent&), wxEvent&) const in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7a3f50a]
[10] wxEvtHandler::ProcessEventIfMatches(wxEventTableEntryBase const&, wxEvtHandler*, wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7acd85f]
[11] wxEventHashTable::HandleEvent(wxEvent&, wxEvtHandler*) in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7acdb48]
[12] wxEvtHandler::ProcessEvent(wxEvent&) in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7ace804]
[13] wxEvtHandler::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7ace610]
[14] wxAppConsole::ProcessPendingEvents() in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7a3f486]
[15] ?? in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.6.so.0 [0xb7c4d668]
[16] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0xb74623a1]
[17] g_main_context_dispatch in /usr/lib/libglib-2.0.so.0[0xb745f728]
[18] ?? in /usr/lib/libglib-2.0.so.0 [0xb7460e61]
[19] g_main_loop_run in /usr/lib/libglib-2.0.so.0[0xb74610c5]
[20] gtk_dialog_run in /usr/lib/libgtk-x11-2.0.so.0[0xb763b6fe]
[21] wxMessageDialog::ShowModal() in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.6.so.0[0xb7cd73df]
[22] wxMessageBox(wxString const&, wxString const&, long, wxWindow*, int, int) in /usr/lib/libwx_gtk2u_core-2.6.so.0[0xb7c44b9c]
[23] CamuleGuiBase::ShowAlert(wxString, wxString, int) in :0
[24] CamuleGuiApp::ShowAlert(wxString, wxString, int) in :0
[25] CheckMuleDirectory(wxString const&, wxString const&, wxString const&) in :0
[26] CamuleApp::OnInit() in :0
[27] CamuleGuiApp::OnInit() in :0
[28] wxAppConsole::CallOnInit() in :0
[29] wxEntry(int&, wchar_t**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7a74ade]
[30] wxEntry(int&, char**) in /usr/lib/libwx_baseu-2.6.so.0[0xb7a74bde]
[31] main in :0
[32] __libc_start_main in /lib/libc.so.6[0xb780d279]
[33] __gxx_personality_v0 in :0


--------------------------------------------------------------------------------
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Gekko


Joined: 22 Jul 2006
Posts: 445
Location: Sydney, New South Wales

PostPosted: Thu 17 May 2007, 03:35    Post_subject:  

looks like spot doesnt like the wx libs.
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Cheetah

Joined: 06 Feb 2007
Posts: 5

PostPosted: Sat 14 Jul 2007, 06:36    Post_subject:  

Please can you write down step by step the commands I need to type to get it working? I'm a very newbie in linux Sad I've tried tar -xzvf WxGTK-2.6.3-unicode.tar.gz bute then I'm not able to exec ./configure successfully...
thank you very much in advance
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sat 14 Jul 2007, 07:10    Post_subject:  

you should be able to install it with PetGet.

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Cheetah

Joined: 06 Feb 2007
Posts: 5

PostPosted: Sat 21 Jul 2007, 13:40    Post_subject:  

hi again, sorry for the delay... I had several troubles :-O
when I try to install the package through petget I always get an error like this:
Quote:
The xyz.tar.gz package has been downloaded to /root/.packages, however there is not enough room to uncompress and install it.
The free space is 17148 blocks but it is estimated you will need 28160 blocks temporarily for the expansion and install.

Note: if you are using a pup_save.3fs personal storage file, it can be made bigger -- See utilities menu.

This script will now delete the package and exit...

but there is a lot of free space... I've installed the puppy OS on a 4GB compact flash and my personal storage file is bigger than 3GB and almost totally free... where is the problem and how can I solve it? It's weird and it's driving me crazy! Shocked
Thank you all!
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sat 21 Jul 2007, 16:20    Post_subject:  

that must be a bug in PetGet.
Try to install it with PSI:
http://murga-linux.com/puppy/viewtopic.php?t=10960

If that still fails, we needed to extract and copy your files by hand.

Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Cheetah

Joined: 06 Feb 2007
Posts: 5

PostPosted: Sat 21 Jul 2007, 18:43    Post_subject:  

ok, now I've installed amule but when I start it I get an error: missing library libgtk2... moreover after reboot the main puppy menu has disappeared and the windows' borders are red... what does it means?
Back to top
View user's profile Send_private_message 
MU


Joined: 24 Aug 2005
Posts: 13642
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Sat 21 Jul 2007, 19:17    Post_subject:  

please exit X, then type:

fixmenus
xwin


If there is no menu to exit X, hit the 3 keys "CTRL ALT Backspace" simultaneously.
Concerning this libgtk2 error I would need the exact message to be able to help.
Mark
Back to top
View user's profile Send_private_message Visit_website 
Cheetah

Joined: 06 Feb 2007
Posts: 5

PostPosted: Sun 22 Jul 2007, 06:37    Post_subject:  

ok, just another problem...

killing x, then executing fixmenus and xwin to restart x works fine... but very often I'm connected through VNC and I cannot send ctrl+alt+backspace... I've then tried to execute kill <PID of XWIN> and it works, but obviously my VNC connection breaks and I cannot send fixmenus and xwin commands...

I suppose that I need to connect to my puppypc through a command line tool in order to kill the x server, fix the menus, restart x and finally reconnect through vnc. How can this be done?

thank you for your patience
Back to top
View user's profile Send_private_message 
Display_posts:   Sort by:   
Page 1 of 3 Posts_count   Goto page: 1, 2, 3 Next
Post_new_topic   Reply_to_topic View_previous_topic :: View_next_topic
 Forum index » Advanced Topics » Additional Software (PETs, n' stuff) » Unsorted
Jump to:  

Rules_post_cannot
Rules_reply_cannot
Rules_edit_cannot
Rules_delete_cannot
Rules_vote_cannot
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0933s ][ Queries: 12 (0.0080s) ][ GZIP on ]