Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Wed 08 Apr 2020, 03:49
All times are UTC - 4
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
DpupBuster CE 64 and 32 bit
Moderators: Flash, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 5 of 13 [181 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ..., 11, 12, 13 Next
Author Message
TiredPup


Joined: 16 Jun 2019
Posts: 58
Location: United States

PostPosted: Fri 23 Aug 2019, 18:27    Post subject:  

Regarding VirtualBox josejp2424 wrote:

Quote:
You are using the kernel it brings. or you changed it


I used the kernel packaged with the operating system. I did not change anything.

I did boot into RAM and create a new save folder. I loaded the devx and kernel sources only and then installed virtualbox on a pristine system. I did not receive the kernel error this time. However, virtual box does not run as intended on my system. It will not recognize 64 bit operating systems and will attempt to start 32 nopae only.

I reproduced the same results in Q4OS 3.8 (Buster). My hardware is not able to run this application. My apologies for taking up your time with this one.
Back to top
View user's profile Send private message 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Fri 23 Aug 2019, 19:34    Post subject: tets virtualbox  

TiredPup wrote:
Regarding VirtualBox josejp2424 wrote:

Quote:
You are using the kernel it brings. or you changed it


I used the kernel packaged with the operating system. I did not change anything.

I did boot into RAM and create a new save folder. I loaded the devx and kernel sources only and then installed virtualbox on a pristine system. I did not receive the kernel error this time. However, virtual box does not run as intended on my system. It will not recognize 64 bit operating systems and will attempt to start 32 nopae only.

I reproduced the same results in Q4OS 3.8 (Buster). My hardware is not able to run this application. My apologies for taking up your time with this one.


Thank you TiredPup . I'm going to keep testing on another machine.

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Sun 25 Aug 2019, 02:03    Post subject: openshot-2.4.4 dpupbuster64
Subject description: for test openshot-2.4.4 dpupbuster64
 

For test Openshot-2.4.4 + lib



Download Openshot-2.4.4

MD5
# 8ab9a08e6ffedc0d2a212311fbdcfdee

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
watchdog

Joined: 28 Sep 2012
Posts: 2005
Location: Italy

PostPosted: Mon 26 Aug 2019, 01:40    Post subject:  

watchdog wrote:
I was not able to install my brother laser printer using the foomatic compressed ppds: "filter failed".


SOLVED! Downgrade to ghostscript, libgs and libgs-common from stretch64.
Back to top
View user's profile Send private message 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Mon 02 Sep 2019, 18:34    Post subject: DpupBuster 64  

watchdog wrote:
watchdog wrote:
I was not able to install my brother laser printer using the foomatic compressed ppds: "filter failed".


SOLVED! Downgrade to ghostscript, libgs and libgs-common from stretch64.


thanks watchdog

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Mon 02 Sep 2019, 18:39    Post subject: audacity 2.3.2
Subject description: for test audacity 2.3.2
 

For test audacity 2.3.2



Download audacity 2.3.2

MD5
# 6fe16542ae8e85a154b6bccc5249c592

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Tue 03 Sep 2019, 10:58    Post subject: Kdenlive 19.08.0
Subject description: for test Kdenlive 19.08.0
 

For test Kdenlive 19.08.0



Download Kdenlive 19.08.0

MD5
# 3575ed99fbba373fa19cde7ee42190bc

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josepinto

Joined: 19 Aug 2006
Posts: 41

PostPosted: Wed 04 Sep 2019, 14:25    Post subject: Redshift  

Hi josejp2424,

Thanks for all your work.

I cannot start Redshift even after installing geoclue-2.0.

Thanks in advance.

José Pinto
Back to top
View user's profile Send private message 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Thu 05 Sep 2019, 22:38    Post subject: Re: Redshift
Subject description: redshift-1.12.pet
 

josepinto wrote:
Hi josejp2424,

Thanks for all your work.

I cannot start Redshift even after installing geoclue-2.0.

Thanks in advance.

José Pinto

hi josepinto .
add redshift i'm using

https://sourceforge.net/projects/dpup/files/64bit/redshift-1.12.pet

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
josepinto

Joined: 19 Aug 2006
Posts: 41

PostPosted: Fri 06 Sep 2019, 05:01    Post subject: Re: Redshift
Subject description: redshift-1.12.pet
 

josejp2424 wrote:
josepinto wrote:
Hi josejp2424,

Thanks for all your work.

I cannot start Redshift even after installing geoclue-2.0.

Thanks in advance.

José Pinto

hi josepinto .
add redshift i'm using

https://sourceforge.net/projects/dpup/files/64bit/redshift-1.12.pet

Thanks jose
Silly me.
Didn't occur to me that redshift might not be installed. Will you include it in a future beta?
Back to top
View user's profile Send private message 
josepinto

Joined: 19 Aug 2006
Posts: 41

PostPosted: Fri 06 Sep 2019, 12:56    Post subject: Pupmtp  

Hi jose,

I couldn't connect to my phone (LG G3) with Pupmtp.

I installed Pupmtp package form this link
https://drive.google.com/file/d/1aq6eZDu66UA3TKkK5SH6XzNGDmuHspVG/view?usp=sharing

and libmtp9 with PPM.

Now I can connect but I cannot delete files from the phone filesystem.

Should libmtp be included in the iso?

José Pinto
Back to top
View user's profile Send private message 
rameshiyer

Joined: 17 Sep 2009
Posts: 296
Location: Calicut, Kerala, India

PostPosted: Sun 08 Sep 2019, 02:03    Post subject: DpupBuster
Subject description: Desktop
 

While loading through Flash drive, getting desktop. However, after installation of internal hard disk (full disk), no desktop available. while starting it goes to command prompt show message that you may try xorgwizard or xin jwm, etc. How to boot into desktop and make use of Dpupbuster.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger 
josejp2424


Joined: 01 Aug 2010
Posts: 530

PostPosted: Sun 08 Sep 2019, 09:56    Post subject: Re: DpupBuster
Subject description: Desktop
 

rameshiyer wrote:
While loading through Flash drive, getting desktop. However, after installation of internal hard disk (full disk), no desktop available. while starting it goes to command prompt show message that you may try xorgwizard or xin jwm, etc. How to boot into desktop and make use of Dpupbuster.
.

That usually happens when the system closes badly.
Putting xwin starts well.

_________________
Shiba Inu | Pupjibaro jessie | My Blog
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website 
rameshiyer

Joined: 17 Sep 2009
Posts: 296
Location: Calicut, Kerala, India

PostPosted: Sun 08 Sep 2019, 13:29    Post subject:  

How to rectify the problem. How boot into proper desktop. XWIN OR XORGWIXARD in command line not solved.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger 
watchdog

Joined: 28 Sep 2012
Posts: 2005
Location: Italy

PostPosted: Sun 08 Sep 2019, 13:54    Post subject:  

rameshiyer wrote:
How to rectify the problem. How boot into proper desktop. XWIN OR XORGWIXARD in command line not solved.


Full installation in hd is not well supported as I know in puppy. What about the more useful and easy frugal install? Just copy the content of the iso on the hd ext3 formatted and run from the live session grub4dos config to boot sda1. Choose to save in a savefolder and you are done.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 5 of 13 [181 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ..., 11, 12, 13 Next
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » Advanced Topics » Puppy Projects
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.1164s ][ Queries: 13 (0.0274s) ][ GZIP on ]