Puppy Linux Discussion Forum Forum Index Puppy Linux Discussion Forum
Puppy HOME page : puppylinux.com
"THE" alternative forum : puppylinux.info
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

The time now is Mon 22 Apr 2019, 16:19
All times are UTC - 4
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Problems with Amsynth in Saluki and Caroline
Moderators: Flash, Ian, JohnMurga
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [1 Post]  
Author Message
mini-jaguar

Joined: 13 Nov 2008
Posts: 591

PostPosted: Thu 21 Mar 2019, 14:50    Post subject:  Problems with Amsynth in Saluki and Caroline  

It's the only .pet of amsynth I am aware of.

I've connected it to a MIDI keyboard by Jack, and I can play the notes. The problem is the sound is bad: I'm constantly getting clicks and it sounds like there's always an LFO on it even when the actual LFO is turned off.

I've checked some online demos, there's a page that has a bunch of sound clips. It doesn't sound like that.

I've thought about it being some setting, but if I give it more latency it still does it. Other sound programs like LMMS don't do this.
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [1 Post]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » House Training » Users ( For the regulars )
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.0234s ][ Queries: 12 (0.0073s) ][ GZIP on ]