Page 176 of 188 [2820 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 174, 175, 176, 177, 178, ..., 186, 187, 188 Next
Author Message
playdayz
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 19:05    Post subject:

Sylvander, Since it is not working anyway, you might try alsawizard and/or Multiple Sound card Wizard before you try pfix=ram.

Menu -> Setup -> ALSA Sound Wizard
Menu -> Setup -> Multiple Sound Card Wizard

I think Multiple Sound card Wizard might be worth a try even if you have only one card--I am not sure though.
Sylvander
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 18:51    Post subject:

1. "Sylvander, Can you download this and test whether the the mp4 and swf files have sound?"
(a) The swf file shows [in Xfe] as a document file type, so naturally it doesn't play in either gnome-mplayer or mplayer.

(b) The wheelie.mp4 file plays in both of the above players, but with NO SOUND.

(c) All of the other video files play in gnome-mplayer, but with NO SOUND.

2. "is it only youtube videos that have no sound?"
(a) Apparently not; cannot get sound when attempting to play a commercial audio CD using either Pmusic or pCD.
See screenshot below got when using Pmusic.

3. "have you tried with a fresh install of 5.2.8? Or booting the Live Cd with pfix=ram?"
(a) Will try pfix=ram ASAP [in the morning?], and get back.
cammy85
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 16:17    Post subject:

Awesome job, guys!! Smile My USB sound works great!! It also looks like some of my radio streaming pages that normally wait five seconds before even buffering, now start buffering instantly when the page is loaded. I'm using Chrome 13 BTW. Smile It's too bad my DJ software and Hasp through Wine don't work or I would be out of Windows. Smile
simes
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 16:04    Post subject: ThinkPad t42

A few months ago I reported that I could not get 5.2.5 working on my early-model ThinkPad T42. (I got the 'kernel panic' error - never could fix it, though I had no problems on my other PCs.) Anyway - I'm here to say that 5.2.8 worked first time, and it's great. Fast, and pretty, even on this 'old iron' laptop. Thank you very much.
playdayz
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 13:43    Post subject:

http://diddywahdiddy.net/Puppy500/mediatest.tar.gz

Sylvander, Can you download this and test whether the the mp4 and swf files have sound? Just unpack click to test each file. It's 13MB. Thanks.

I should ask, is it only youtube videos that have no sound?

Anyone else? What could we be overlooking?

Also, Sylvander, have you tried with a fresh install of 5.2.8? Or booting the Live Cd with pfix=ram?
Sylvander
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 13:24    Post subject:

1. Still cannot get sound to work in Youtube. Sad

Here's what I did:
2. Updated Lupu-526 [in which the sound works at Youtube] to Lupu-528.
This is my 2nd attempt.
Yet again, no sound in Youtube videos, so...

3. Installed the update-001 using the PET file, and rebooted.

4. Ran Getflash, and updated from Flashplayer-10.3-183.5-Lucid->[which I'd already updated to, having 1st uninstalled libflashplayer & flashplayer] to the latest.
playdayz
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 11:18    Post subject:

ASRI éducation, I was using the 16px because the 24 seems to be too large. I notice that gnome-mplayer will use the 16px preferentially if both are installed. Thanks for your help with this.
ASRI éducation
PostPosted: Sun 04 Sep 2011, 05:10    Post subject:

Gnome-mplayer icons : it's ok with two 24 px
playdayz
PostPosted: Sat 03 Sep 2011, 11:53    Post subject:

Quote:
Gnome-mplayer: missing two icons (see screenshot).

I see, ASRI éducation. Thanks. This seems somewhat familiar. I think it expects certain gnome icons to be present, but I can't remember where (or which ones). Perhaps someone has a better memory than I do. I will try to track them down.

OK, I am closing in. They are in gnome-icon-theme, so I should be able to find them. Whew, there sure are a lot of icons.

Quote:

PupControl
a lot of preferences did not have default choices selected
.
radky has put them in Bigpup. Thanks.
jim3630
PostPosted: Sat 03 Sep 2011, 11:50    Post subject:

rerwin, playdayz, et. al. thanks for the update.

briefly testing today downloading junk movies noticeably faster. the hulu desktop loads and streams fast. sometime tried hulu via browser and recall it stalled sputtered and gave up on it at that time. thanks again.
ASRI éducation
PostPosted: Sat 03 Sep 2011, 04:38    Post subject:

Test instant update 001

Gnome-mplayer: missing two icons (see screenshot).
bigpup
PostPosted: Fri 02 Sep 2011, 21:38    Post subject:

Test instant update 001

PupControl
a lot of preferences did not have default choices selected.
bigpup
PostPosted: Fri 02 Sep 2011, 21:05    Post subject:

Nothing but good things to say about the support rerwin has given to Lucid Puppy.
That under the hood magic he does is awesome!!!!!

I picture him as that guy that sits in a room surrounded by computer monitors and keyboards, with a pile of Hot Pockets and a big microwave.
You walk into the room and there is a smokey glow around him.
You just know he has the answer to the problem you didn't even know you had.
playdayz
PostPosted: Fri 02 Sep 2011, 20:43    Post subject:

Quote:
The instant update 001 sure is an update.
I would say more like Lucid Puppy 5.2.8.1 now.

That new Puppy cloud sure adds a lot of game choices.

Now take a rest so your head stays screwed on straight.

rerwin did the hard stuff Wink Cloud Puppy is nice isn't it? Also radky's PupSysinfo in PupControl should be very useful to people in investigating under the hood.

Ah, That's a good point--I wasn't thinking specifically of games--more of providing a Puppy entre to the world of cloud computing,, but you can never have too many games Wink Hooray for sszindian!
bigpup
PostPosted: Fri 02 Sep 2011, 20:35    Post subject:

Playdayz,

The instant update 001 sure is an update.
I would say more like Lucid Puppy 5.2.8.1 now.

That new Puppy cloud sure adds a lot of game choices.

Now take a rest so your head stays screwed on straight.

Thanks very much for keeping active with improving Lucid Puppy!!!
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 176 of 188 [2820 Posts]   Goto page: Previous 1, 2, 3, ..., 174, 175, 176, 177, 178, ..., 186, 187, 188 Next

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group